Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol po rozstaniu.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 23 lata Tydzien temu rzucil mnie chlopak stwierdzil ze juz mnie nie kocha , nie klocilismy sie nie zdrdzil mnie powiedzial ze meczyl sie bo go nie rozumialam ze musial sie tlumaczyc z kazdej decyzji ze jak sie umawial ze mna a potem odwolywal i szedl do kolegi bo trzeba bylo pomoc to ja sie zloscilam , za duzo czasu chcialam z nim spedzac ze zrobil sie przesyt, ze on nie ma czasu ma inne priorytety np praca szkola... moim zdaniem na tym polega zwiazek ze druga osoba chce z toba spedzac czas i sie tym kims interesuje ... Nie wiem jak mam sobie z tym poradzic ciagle mam nadzieje ze sie ogarnie ze zateskni i sie zejdziemy byl moim pierwszym facetem bylismy ze soba 4 lata, tak mi z tym ciezko bardzo z nim tesknie;(

Gość gość
Ech dziewczyno.... Przezywam to samo. Z tymze ja mam lat 40 i polrocznego malucha. Jego ojciec na kilka dni przed swietami powiedzial ze leci za granice do rodziny i sluch po nim zaginal. Zostawil mnie zrozpaczona, samotna, zaplakana i z wieloma pytaniami na ktore nikt mi nie odpowie. I chociaz mam cudne dziecko to mysle ze moze dzis nie wytrzymam i odbiore sobie zycie.....