Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza wasza mysl: jak widzicie przystojnego faceta z brzydka kobietą?

Polecane posty

Gość gość

Jaka jest wasza pierwsza mysl? fajny, wysoki ladny facet i jego dziewczyna: nieladna z twarzy ze zwyklą figurą

Gość gość
a. że ją kocha :) b. to nie jest jego dziewczyna :P

Gość gość
Znam taką parę. On poleciał na jej mieszkanie, samochód i dobre zarobki.

Gość gość
c. że musi

Gość gość
To co dla ciebie nieładne z twarzy, dla faceta może być bardzo atrakcyjne... kobiety mają inne poczucie estetyki, co widać po laskach robiących sobie operacje, jakiś liftingi, wstrzykiwanie kwasu w ryj, pompowanie ust... takie rzeczy podobają się chyba jedynie kobietom, bo facetów to wręcz odrzuca, macie po prostu kiepski gust i tyle.

Gość gość
Że musi być fajną kobieta skoro chce z nią być.

Gość gość
a gdybym dodała,że jest dziana i ma wlasny dom, a facet przebojowy nie jest?????????????

Gość gość
A co cię to w ogóle interesuje? Facet ci się spodobał, ale ma cię głęboko w d... i nie możesz tego znieść, bo uważasz się za ładniejszą? O facetach można wiele powiedzieć złego, ale na partnerki wybieramy sobie kobiety które są coś warte, coś sobą reprezentują, przy których czujemy się dobrze i które wiedzą co to miłość, wygląd schodzi na dalszy plan, bo on nie jest żadnym gwarantem niczego, nawet dobrego seksu.

Gość gość
A jaka to jest 'nieładna z twarz ze zwykła figurą'? Jaka to 'niezwykła figura i ładna twarz'? Coś co nie podoba się Tobie, dla innego może być jego ideałem. Niektórzy dostrzegają takie szczegóły jak oczy, uśmiech, rysy twarzy i taki 'szczegół' sprawia, że ktoś jest dla nas piękny. Widzisz, są jeszcze gdzieś tam ludzie, dla których liczy się to, jakim człowiekiem jest partner, a nie to jak wygląda.

Gość gość
Gdy poznałem swoją dziewczynę, to nie robiła ona mnie żadnego wrażenia, była zwyczajną dziewczyną, nie brzydką, ale też nie była ideałem mojego piękna który miałem w głowie... teraz jest dla mnie najpiękniejszą kobietą na świecie i żadna nie może się z nią równać, jej spojrzenie, gesty, głos, wszystko mnie w niej podnieca, choć doskonale wiem, że ideałem nie jest, ale na tym polega uczucie, że ktoś z pozoru zwyczajny staje się dla ciebie wyjątkowy.

Gość gość
14.12 pięknie to napisałeś :)

Gość gość
''choć doskonale wiem, że ideałem nie jest, ale na tym polega uczucie, że ktoś z pozoru zwyczajny staje się dla ciebie wyjątkowy. '' Piękne :)

Gość gość
No to już sobie odppwiedzialas. Znam wielu cwaniaczkow którzy chcą się ustawić czyimś kostem. A nawet jak się nie uda to zawsze ego mają podbudowane,lepsza brzydka BOGATA niż przeciętna albo brzydka biedna

Gość gość
Piękne bo miłość jest piękna :) Nigdy nie wiadomo kiedy cię to trafi i do kogo to coś poczujesz, to się dzieje i tyle. Dlatego śmieszy mnie dzisiejsze podejście do związków, że z góry zakłada się jaki partner/partnerka powinna być, taka, śmaka i owaka... to zwyczajna chłodna kalkulacja, nie mająca niż wspólnego z tą magią zwaną miłością i nic dziwnego że większości nic z tego nie wychodzi.

Gość gość
Ludzie ze sobą są z dwóch powodów. 1. Bo kochają, są zafascynowani/zakochani. 2. Bo mają w tym jakiś interes.

Gość gość
Normalne mezczyzni kochaja prawdziwie a kobiety kochaja za cos.

Gość gość
a jka 2 ;owody sa spelnieone to lepiej czy gorzej

Gość malwinka2016
Pytanie jak wygląda brzydka kobieta bo to pojęcie względne? Dla mnie brzydka to zaniedbana, bez makijażu gdzie aż się prosi żeby chociaż trochę podkładu nałożyć. Z nadwagą i do tego ubrana niechlujnie, mało kobieco lub w taki sposób ze podkreśla swoje mankamenty np obcisla bluzka kiedy ma sporą oponę; ) Jak widzę taka kobietę z fajnym facetem bo myślę że on jest mało inteligentny, ma słabą prace, mało zarabia, ma małe ambicje w życiu. Ona zaś pewnie zarabia dobrze i go finansuje w dużej części. Jak się pobiora to ONA będzie głową domu... Znam takie pary i to potwierdza moja teorie.

że on musi nie mieć przez nią życia, bo jest w jej życiu osiągnięciem do pochwalenia - to samo na odwrót, choć nie do końca, bo mężczyźni są inteligentniejsi, więc zawsze mają coś w głowie oprócz tego, że ich laska to niezła dupa.

Gość gość
ze facet ma pewnie bogatego tescia :)

Gość gość
Tak, jestem nieszczęsliwa i sama w sylwestra:( bo on wybrał ...bogatszą bo w biede nie chciał sie pchac... a ja mało zarabiam, rodzice tez. Kto by chciał taką niezaradną? Dziekuje za wypowiedzi. MOze moj były rzeczywiście ją kocha, nie wiem...:(

Gość gość
ze 1)facet ma trudny charakter i tylko taka z nim wytrzymuje 2)facet jest kiepski w łóżku,krótkodystansowiec 3)zakompleksiony 4)bierze za żonę brzydka a na boku posuwa ładne bo wiadomo,ze z brzydka nikt romansować nie zechce i rogów mu nie doprawi 5)głupi,ma coś z glowa6)biedny .Jak można brzydule kochać,tylko po ciemku.

Gość gość
Tak, jestem nieszczęsliwa i sama w sylwestrasmutas.gif bo on wybrał ...bogatszą bo w biede nie chciał sie pchac... x I bardzo dobrze zrobił, wy postępujecie dokładnie tak samo z facetami, uroda szybko powszechnieje i się nudzi, a pieniądze nigdy się nie nudzą.

Gość aiwlys77
FEROMONY

Gość gość
zawiodlam sie na facetach.

Gość gość
gość dziś Tak, jestem nieszczęsliwa i sama w sylwestrasmutas.gif bo on wybrał ...bogatszą bo w biede nie chciał sie pchac... a ja mało zarabiam, rodzice tez. Kto by chciał taką niezaradną? Dziekuje za wypowiedzi. MOze moj były rzeczywiście ją kocha, nie wiem...smutas.gif A co masz do zaoferowania?

Gość gość
Ile lat skąd jesteś itd

Gość gość
ze ona dobrze sie rznie

Gość gość
Niezły mam ubaw czytając takie tematy, czy wy naprawdę myślicie że ładną buźką, cyckami i chętnym tyłkiem jesteście w stanie zatrzymać przy sobie faceta, nie mając mu nic innego do zaoferowania? ładne i chętne ciałko dobre jest do zabawy, ale żeby było coś więcej, to trzeba coś sobą reprezentować.

Gość gość
to zalezy od faceta mi wystarczy jak laska jest ladna i ma fajny tylek nie musi byc mondra moze nawet lepiej