kasiunia1112 0 Napisano Grudzień 31, 2015 hej mam pewien problem okres dostalam 16 listopada, cykle mam okolo 30 dniowe, moj okres trwa okolo 8-9 dni, w 9 dzien cyklu doszlo do zblizenia z chlopakiem, w sensie ocieral sie tylko swoim penisem o moje wargi sromowe, byl po wczesniejszym wytrysku, ale nie wlozyl mi go do srodka, z tego co wynika byly to nieplodne dni. dwa dni po tym zachorowalam, przyjmowalam antybiotyki. 3 grudnia dostalam brazowego plamienia, a 7 zaczela leciec mi krew trwalo to do 18 czyli tak jak trwa moj normalny okres. 4 dni po tym ponownie dostalam brazowego plamienia, aktualnie mam duzo sluzu, wyglada on na plodny, i bola mnie jajniki ktore promieniuja na krzyz. i moje pytanie jest takie, czy to mozliwe ze zaszlam w ciaze poprzez ocieranie sie? i czy byl to po prostu przesuniety okres poprzez zazywanie antybiotykow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2016 Na 100% nie jesteś w ciąży bo miałaś okres. Tak, to sprawa antybiotyków. Bez stosunku pochwowego ryzyka zajścia w ciążę jest małe, ale jest - dlatego pamiętaj zawsze o zabezpieczeniu. Ta sytuacja powinna być dla ciebie nauczką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia1112 0 Napisano Styczeń 3, 2016 dziękuje za odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach