Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łechtaczka brzydko pachnie

Polecane posty

Gość gość

kiedy się nią bawię po całym dniu, zawsze palec brzydko pachnie czy też tak macie dziewczyny?

Gość gość
żadna się nie wypowie?

Gość Armin from VW
tutaj tak jest, że kiedy potrzebujesz pomocy, wszyscy myślą, że żartujesz, bo za dużo głupoli na tym forum

Gość gość
Idź na erotyczny albo zdrowotny oblechu.

Gość Armin from VW
czemu od razu wyzywasz dziewczyne pewnie jest mloda i ma pytania mysle, ze w koncu Ci jakas zyczliwa dziewczyna odpowie ale wydaje mi sie to normalne, ze po calym dniu jest brzydki zapach w tych okolicach - w koncu koncowka penisa po calym dniu tez brzydko pachnie, a to odpowiednik kobiecej lechataczki - tez pod napletkiem

Gość gość
to po co gmerasz palcem w p******e? Od tego jest język faceta.

Gość gość
Gdzie wyzywam? To ze jest oblesna nie jest obraźliwe czy przesadzone. Niech sobie ma pytania, ale w odpowiednim miejscu bo ja wchodząc na uczuciowy chce się zrelaksować a nie czytać o cudzym smrodzie

Gość gość
Podmywaj się częściej i może zmień płyn do higieny intymnej.

Gość gość
gość dziś używam żelu pod prysznic czy u Ciebie po całym dniu nie ma zupełnie żadnego zapachu?

Gość gość
to skoro pytasz, tak odpowiadająco to po co pytasz. do miejsc intymnych są płyny do higieny intymnej, a ty sie myj zamiast nam opowiadać jak śmierdzi ci z krocza po całym dniu. człowiek to nie lalka plastikowa, żyją na nim przeróżne organizmy i rozkładają substancje które organizm wydziela bo byś obrosła martwą tkanką jak słoń. doucz się zamiast mas/turowac

Gość gość
Nie, nie pachnie lub zapach jest naturalny ledwo wyczuwalny. Musiałabym się chyba kilka dni nie umyć, żeby brzydko tam pachnieć.

Gość gość
gość dziś dziękuję za odpowiedź:) wiem, że żyją różne organizmy, ale wiem też, że niektóre dziewczyny uprawiają seks oralny po całym dniu i mogą ja chyba bym nie mogła, dlatego pytanie zadaję na forum, bo jestem anonimowa, na żywo nie potrafiłabym o to zapytać

Gość gość
gość dziś no to może ze mną jest coś nie tak w takim razie ja czuje wyrazny zapach - pewnie, ze naturalny, ale jak dla mnie malo przyjemny

Gość Armin from VW
Wydaje mi się, że jest tak, jak u facetów - jedna z Was ma dłuższy napletek łechtaczki, inna krótszy. Ta, która ma dłuższy, a co za tym idzie mniej powietrza będzie docierać do łechtaczki, będzie miała intensywniejszy zapach. U nas penis po całym dniu zawsze ma nieprzyjemny zapach pod napletkiem - wystarczy tylko przejechać palcem i powąchać. To normalne.

Gość gość
Jeśli nie masz żadnego świądu, pieczenia, bólu podbrzusza i/lub upławów, to pewnie taka Twoja uroda. Jeśli ten zapach jest bardzo intensywny to idź do ginekologa, zbada Cię i będziesz mieć wtedy 100% pewności czy jest ok. I nie używaj do podmywania się zwykłego żelu pod prysznic, tylko specjalnego do higieny intymnej lub mydła dla dzieci.

Gość gość
Mnie kręci zapach cipki.

Gość gość
Ale zapach śledzika jest wspanialy...