Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzennnna

Badania Genetyczne Na Ojcostwo Narzeczony Tego Wymaga

Polecane posty

Gość Marzennnna

Witam, mój problem jest poważny i prosze o poważne odpowiedzi. Jestem z moim narzeczonym ponad 4 lata, nigdy go nie zdradziłam i zawsze byłam uczuciwa wobec niego ostatnio zaczeliśmy na poważnie temat małżeństwa a on stwierdził,że po urodzeniu dziecka powinnam zrobić badania na ojcostwo by on miał stu procentową pewność i że to tylko formalność, ze jeśli nie mam nic do ukrycia to powinnam się zgodzić na to. Mnie to bardzo załamało i zabolało a wy co sądzicie?

Gość gość
Skoro nie dałaś mu powodów do podejrzeń to zmień narzeczonego bo koleś ma coś z głową

Gość rafalraffal
Prawdziwy facet zawsze ufa swojej kobiecie jesli ja kocha i ma do niej na tyle szacunku ze nawet przez mysl by mu cos takiego nie przeszlo nie trac czasu na idiote dziewczyno nie jest wart twojej wiernosci i milosci

Gość gencjanna
zerwalabym co za brak wyczucia i szacunku olej go zadna normalna kobieta nie bedzie sie zadawala z takim patolem

Gość gość
Ma racje. Jedna trzecia dzieci jest wychowywana przez niebiologicznego ojca. To najnowsźe wyniki badan w pl

Gość gość
A ja zrobie testy na ojcostwo ale po kryjomu i dziecko strzele przed slubem! Najpierw dziecko pozniej test i jesli bede ojcem to slub jesli nie to kop w doope! :)

Gość gość
to po co sobie robi dzieci z kims komu nie ufa skoro sie tak boi niech sobie nie robi i dziewczynie d**y nie zawraca proste

Gość gość
17:57 z kims trzeba a ze dzisiejsze kobiety sa jakie sa no to coz lepiej dmuchac na zimne ;)

Gość gość
Dokładnie wystarczy poczytać troche te forum i się teraz człowiek zastanawia