Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 lat, matka domaga się ode mnie wnuków, jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

jak ja nie zaczelam jeszcze zyc, chce nadrobić straconą młodość której nie miałam a ona mi p******i o dzieciach, nie wiem nawet czy chce męża, jestem raczej przeciwniczką instytutcji malzenstwa i wolalabym jej likwidacji

Gość gość
moja odwrotnie, mowi mi od zawsze, ze najwazniejsze zebym byla niezalezna, miala dobra prace itd

Gość gość
Powiedz ze wolisz kobiety

Gość gość
Ja też mam 27 lat i jednego Ci zazdroszczę, że chcesz jeszcze użyć młodości, bo ja od paru lat - chyba trzech czuje sie jak stara pierdoła. Nawet do klubów nie chodze na imprezy

Gość gość
Ja z kolei jestem rok starsza od Ciebie i bardzo chciałabym, ale nie mam z kim bo głupia jestem. Ale łudzę się, że może do 30 wydarzy się cud. Modlę się o to:O

Gość gość
Boże, widzę że nie jestem sama. Myślałam że to ja jestem jakaś inna

Gość gość
gość dziś Ja z kolei jestem rok starsza od Ciebie i bardzo chciałabym, ale nie mam z kim bo głupia jestem. Ale łudzę się, że może do 30 wydarzy się cud. Modlę się o to x a ja sie modle zebys nie miala tych dzieci, desperatki dzieci nie powinny miec, poza tym ludzi na swiecie jest i tak za duzo, zaadoptuj jakies, pomoz dziecku, nie musisz niemowlaka ,mozesz adoptowac starsze... no ale pewnie 'macica' mysli za ciebie, to smutne ze adopcje w polsce to rzadkosc :(

Gość gość
27 lat? To stara dupa już jesteś nie dziwie się, ze matka się wydziera zebys meza szukala. Do 30 jeszcze masz 3 lata a to bardzo mało. A jak skończysz 30 to już musztarda po obiedzie :( żaden nawet nie popatrzy na Ciebie. Ja majac 27 urodziłam pierwsze dziecko a Ty czekasz Bog wie na co. :O