Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że równo dziesięć lat temu w sylwestra chciałam popełnić samobójstwo?

Polecane posty

Gość gość

miałam wtedy 14 lat, zakochałam sie w starszym 5 lat chlopaku z sąsiedniej szkoly (zespo szkol), ktory jednak mnie nie chcial, napisalam mu smsa z zyczeniami ,z tym co czuje do niego a on napisal P****ALO CIE ? DAJ MI SPOKOJ !!! wtedy bylam sama, siostra poszla na balange, rodzice byli u znajomych, ja nie chcialam z nimi jechac, wiec zostalam z wlączonym telewizorem, komputerem i psem w domu, po 22 o tej porze jak teraz mama dzwonila co robie itp... a ja ryczałam załamana w łózku, byłam zdesperowana i załamana, bylam dziewczynką i nadal jestem bardzo wrazliwą, nie bylam lubiana w klasie, poszlam po 1 w nocy do kuchni i wzielam roznych lekow naraz, usnęlam nawet nie pamietam kiedy, obudzilam się nastepnego dnia w szpitalu byla godzina 9.40 mama zapłakana, ojciec stal i patrzyl przez okno a ja zalowalam ze przezyłam :(

Gość gość
NO TERAZ TO JUZ WIEMY HAHA

Gość gość
Nie warto się przez kogoś zabijać, nikt tego nie jest wart szczególnie jakiś tam chłopak!

Gość gość
Nie wyobrażam siebie w takiej sytuacji.

Gość gość
Moja siostra też przez faceta popełniła samobójstwo 12 lat temu. 40 tabletek i po niej :(

Gość gość
smutna historia ale mi ciągle towarzyszą myśli samobójcze, mam 28 lat i chorego brata z którym dziś zostałam w domu, powinnam być silna jednak łatwo tak powiedzieć :(

Gość gość
I tak kazdy kiedys umrze wiec bez roznicy

Gość strumień czystego moczu
trzeba być debilem i kompletną tempotą zabijać się o chłopaka czy dziewczyne, ciężko zrozimieć takich porąbańców

Gość gość
tez nie raz chcialam ale tego nie sprobowalam

o Boże, ale że 19 latek taki niedorosły, żeby napisac tak dziecku? i to dziecko się potem zabija - masakra. ale też trochę śmieszne (sorry) autorko, przepraszam Cię, ale jak przeczytałam, co on Ci napisał, to mi łzy poleciały ze śmiechu, ae jestem pijana:( x gość dziś - moje kondolencje

Gość misja niewiadoma
gość dziś smutna historia ale mi ciągle towarzyszą myśli samobójcze, mam 28 lat i chorego brata z którym dziś zostałam w domu, powinnam być silna jednak łatwo tak powiedzieć smutas.gif zzzz co z bratem jest? a ty czemu takie myśli?

Gość seria XY
baby to durne stworzenia, o byle gòwno i zaraz samobójstwa chcą popełniać, wy jesteście chore psychicznie, to jakaś wada genetyczna z podwójnego chromosomu X

Gość gość
@misja niewiadoma po prostu znów mam gorszy dzień, za dużo problemów na raz, słucham teraz Nothing Else Matters Apocalyptici i myślę, oczywiście nie jestem pijana ani nic...

Gość gość
Który kawałek apocalyptyki?

Gość gość
ja tez mam gorzy dzien i to o wiele gorszy jak wszystkie dni w roku