Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

boje sie trzymac pieniadze na koncie

Polecane posty

Gość gość
a dlaczego im nie ufasz?

Kazdy wie jak obcokrajowcy traktuja polskie bydlo. Ja sie w balona robic nie dam ;),/ jestem obywatelem polski i polska gospodarke marze by wspierav.

Nie jestem zadnym emigrantem przyjechalem tu pomoc polsce nawet jak rzad s*******ny. Choc po angielsku lepiej gadam niz po polsku :(

Gość gość
ale pko nie jest polskim bankiem. moze nawet nalezy do tych samych ludzi co te angielskie:D przecież to jest wszystko pic na wode. podstawieni właściciele itd. sektor bankowy od zawsze był zmonopolizowany:D

Gość gość
odp*****l sie od rzadu bo w koncu jest ok

Rzecz ktorej nie rozumiem to jak wszyscy nadaja na tuska i po :( jak jeszcze bylem w polsce to czulem ze to stabilny kraj jest i jest mi w nim dobrze smiesza mnie ludzie co na facebookach nadaja na rzad zamiast samemu cos probowac zmienic, to co mnie dobija to nue rzad a sytuacja na rynku komputerow tabletow smartfonow. Jest taka porazka ze szok.

Gość gość
nie nie jest. nie ma czegos takiego jak bank państwowy. nbp z nazwy jest państwowy ale nie jest państwowy bo państwo se nie moze drukować pinindzy za to mogą to robić banki centralne do sieci których nbp należy. krótko mówiąc dbaja aby państwo nas nie okradało:D

Gość gość
bankowcy raczej stronią od idei wspólnych pieniędzy:D która notabene legła u podstaw pieniądza jako takiego (a konkretnie przeliczanie dóbr i usług na cyferki) bankierzy postanowili brać od tego, że cos ma wartość procent i ztego żyją:D dobra nie bede wam nudzi w nowym roku. time to say gooodbay:(

Szkoda. Ja mam wrazenie i czuje ze te banki angielskue to wieksza lipa jak w polsce. W lloydsie kazdy ma taka sama karte zielona k***a a do pko jak skonczylem 18 w piatek to w poniedzialek juz bylem konto zakladac dali mi ksiazeczke wzorow kart do wyboru. Choc ja mysle ze jak otwierac biznes to i wlasny bank

Gość gość
bank to gówniany interes

Jesli dla ciebie interes to zyski profity hajs to owszem ale dla mnie interes jest po to zeby poprawic jakosc swojego zycia i nie wariowac bo jak sie patrzy na rynek to idzie zwariowac jestem czlowiekiem ktory chce cos kupic ale nic nie ma

Gość gość
no jak nic nie masz to faktycznie bank jest dobrym rozwiazaniem pomijając to, ze banki centralne nie pozyczaja kasy na jego rozkręcenie.

Gość gość
zresztą to kooorfa nudne jest jak c***j. i niemoralne. ale jak se uważasz.

Nie wiem. Wiem ze wielkie korporacje sa po to zeby wlascicieli napycgac pieniedzmi a klientow obrabiac czyniac ich coraz biedniejszymi. Przyklad htc google apple.

Gość gość
pieniądze to najmniejsze zartwienie korporacji bo wszystkie co do jednej trzymaja w rękach bankierzy. korporacje maja inny cel ale kooorfa serio nie chce mi sie juz o tym gadąc ani nawet myślec. nie chce gadać o tych ludziach, znać ich i sie niemi przejmowac. niestety nie da sie tych trzech zachcinek pogodzic. denerwuja mnie żeby nie powiedzieć wkooorfiają. czasami nawet myśle, że to jedyny cel ich istnienia:D

Gość broker giełdowy NYC
nie ma polskich banków, dalej tego nie kumasz? a kasa którą masz w portfelu jest codziennie coraz mniej warta przez QE, jak wiesz co to jest

Gość wirtualna kasa wszędzie
kasa którą trzymasz w banku 1) Nie istnieje naprawde, 2) to kasa banku nie twoja. Nie rozumiesz podstawowych pojęć o finansach

Gość iluzja wartoścí papieru
gość dziś bank to gówniany interes xxxxx bank to świetny interes, robisz zyski na nieistniejącej kasie, cud finansów

Gość gość
to trzymaj kase w rajstopach pod materacem jak masz z bankami taki problem!