Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mnie już każdy rok będzie męczarnią.

Polecane posty

Gość gość

Interesowałem się elektroniką ,ale moja opiekunka mi tego zabraniała. Najgorsze było to, że odkąd jestem pod jej opieką wszystko co robię jest według niej niedobre, ona wszystko wie lepiej. Wieśniara co nie ma innego zdania tylko to co jej powiedzieli rodzice. Boi się o wszystko. Dzwoni jak jestem poza domem co 30 minut. Chciała by wiedzieć wszystko o mnie i o kolegach z którymi jak byłem zdrowy spotykałem się. Pewnego dnia przyszedłem po wszystkich lekcjach od razu do domu i zastałem naruszoną moją prywatność, nie wytrzymała mi psychika po tym wydarzeniu i po kilku letnich jej niezadowoleniach we wszystkim co robię. Straciłem sens życia i zaczęła mi się rozwijać nerwica natręctw. Mam ją od 2013 roku i mnie wykończyła.

Gość gość
Kim ona jest dla Ciebie?

Gość gość
Opiekunką ojciec nie dał rady pewnie też miał nie łatwo.

Gość gość
Opiekunką prawną? Adoptowała Cię? Ile masz lat?

Gość gość
Po 18 w tym roku zamierzam skończyć tą męczarnie bo teraz to ja jestem poniżej wegetacji.

Gość gość
Skończyć? W jakim sensie?

Gość gość
Wydaje mi się, że myślisz o śmierci. Szkoda było mi się zabijać mam zdrowe serce, płuca i nerki.Pamiętaj, że osoba o której myślisz nigdy by się przyznała do tego ponieważ ludzie mogli by ją powstrzymać.

Gość gość
Zmień opiekunkę i wybij sobie z głowy takie pomysły. Przecież możesz wrócić do swoich zainteresowań albo stworzyć nowe. To, że teraz jest źle, nie oznacza że tak zawsze będzie. Nerwicę można wyleczyć.

Gość gość
To da się odkręcić daj sobie szansę :)

Gość gość
Jest takie powiedzenie, gdy przechodzisz przez piekło, po prostu idź dalej, aż z niego wyjdziesz. Kiedyś i dla Ciebie zaświeci słońce, walcz o siebie :)