Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O tym jak go uwiodłam

Polecane posty

Gość gość

Odezwałam się do niego na facebooku po czterech latach. Nawet mnie nie pamiętał. Przypomniałam mu, że pracowałam u niego w 2010 roku. Rozmawialiśmy 2 miesiące przez internet, bo był za granicą. Dużo czasu mu poświęcałam. Chwaliłam go za osiągnięcia. Postanowiłam mu się z czymś kojarzyć, tak żeby ciągle o mnie myślał, dlatego ciągle mówiłam mu , że lubię pić colę. Bo wiadomo- cola jest wszędzie, a jeżeli ma do czynienia z maniaczką coli, to zawsze jak zobaczy cole to o mnie pomyśli. Żeby być z nim bliżej w rozmowie podpuściłam go żeby nazywał mnie króliczkiem. I tak zostało. Króliczek zawsze się dobrze kojarzy, a jemu będzie kojarzył się ze mną. Postanowiłam wypełnić mu cały jego wolny czas. Musiałam też wykryć jakie ma kompleksy i tak robić żeby jeszcze bardziej o nich myślał i się martwił, a ukojenie znajdował tylko w kontakcie ze mną. I tak się stało. Potrafił ze mną rozmawiać całe dnie w przerwach od pracy, a potem aż do 3 w nocy. Wiedziałam że mam go w garści. Nie było dnia żeby o mnie nie myślał. Potem już tylko spotkania były...

Gość gość
Żeby łatwiej manewrować uczuciami stworzyłam taką relację jak ma ojciec z córką. On został moim tatusiem a ja jego króliczkiem. Ja lat 23 on 41.

Gość gość
Wow facet po czterdziestce poleciał na dwudziestolatkę, genialna jesteś :P

Gość gość
On akurat może mieć każdą, więc musiałam się postarać w tej manipulacji.

Gość gość
Tjia :D Ale osiągnięcie :D

Gość gość
W sumie raczej zabawa a nie osiągnięcie. Nie podchodzę tak do tego.

Gość gość
Zawsze to ciekawiej w życiu.

Gość gość
Piszesz o tym jakby to było coś wyjątkowego. Facet po 40 i chętna młoda samiczka. Serio? :D

Gość gość
To jest w każdym razie coś innego, czasem chorego. Ciągle rozstajemy się i wracamy do siebie.

Gość gość
Jakie miał kompleksy, jak je wykryłaś?

Gość gość
Łatwo wyszło w rozmowie. Skłoniłam go do zwierzeń jak już rozmawialiśmy trochę i wiedziałam że mi ufa. Kompleksy- no wiadomo- wiek, to jak go postrzegają inni, porażki w pracy. W zwykłej rozmowie można wyciągnąć duzo z człowieka. Ja prawie nic o sobie nie mówiłam tylko całą uwagę kierowałam na niego i dlatego się otwierał przede mną.

Gość gość
Jak podsycałaś jego kompleksy?

Gość gość
A tak po prostu w rozmowie niby przypadkowo, jak np mówił że czegoś nie pamięta, to ja od razu, że pewnie dlatego że juz stary jest itp

Gość gość
A jak dawałaś mu ukojenie?

Gość gość
Jak zmieniał pracę i i miał kłopoty finansowe to ja specjalnie mówiłam że trzeba być samodzielnym i umieć zabezpieczyć się na przyszłość

Gość gość
Ukojenie przynosiła rozmowa, gdy już czułam że za bardzo go pogrążyłam nagle zmieniałam front i byłam miła. Mówiłam że jest przystojny, najlepszy najmądrzejszy, takie tam. Albo jak już była rozmowa na intymne tematy to takie cuda wymyslałam o sexie , lepsze niż scenariusz filmu erotycznego, że aż nie mógł doczekać się kiedy mu to zrobie, ;-) A oczywiście nie robiłam potem

Gość gość
I co nie połapał się, że nim manipulujesz? Poszłaś z nim do łóżka czy tylko obiecywałaś?

Gość gość
Śmieszne to ale nie połapał sie. A ja wyczułam że on też manipuluje ale nie powiedziałam mu o tym. On manipulował książkowo wręcz. Aż mi sie śmiać chciało że i ja i on. On robił to starymi sztuczkami typu- okresy milczenia, zmiana nastrojów itp. Dla mnie proste do wykrycia.

Gość gość
Do łóżka z nim poszłam bo spotykaliśmy się cały rok. Tak w sumie po trzech miesiącach rozmów i spotkań doszło do czegoś więcej.

Gość gość
A możesz napisać coś więcej o jego manipulacji?

Gość gość
Mnie się podobało że grałam przy nim taką małolatę. Wiedziałam że chciałby miec córkę, więc wcieliłam się w rolę takiej niegrzecznej córeczki, coś jak z filmu Lolita . Dziwne to dla mnie było że chciał tak często rozmawiać i spotykać się, mimo że tych rozmów było dużo dużo więcej niż spotkań. Poza tym on lubi takie blondyny ze sztucznymi ustami i wielkim biustem a ja wyglądem raczej gimnazjalistke przypominam. Tym bardziej mnie ciekawiło co tak go ciągnie do mnie

Gość gość
Jego manipulacja to krytyka mojej osoby, wyglądu, inteligencji,mówienie o tym jakie to fajne laski on zna. Tak żebym miała niskie poczucie własnej wartości i dziękowała Bogu że on raczył zwrócić na mnie uwagę. Milczenie wtedy gdy ja np byłam zbyt pewna siebie i chciałam postawić na swoim, to tak jakby straszył mnie że to już koniec. A ja wtedy na ludzie jakby nigdy nic tydzień milczenia miałąm gdzieś i też milczałam i się świetnie bawiłam, bo zawsze pierwszy sie odzywał

Gość gość
W jaki sposób Cię krytykował? W chamski? Co Ci mówił?

Gość gość
Teraz on na jakiś czas wyjechal za granicę, ale piszemy ze sobą dzień w dzień i fajne jest to że mówimy sobie coraz wiecej rzeczy wprost. Tak jak dobrzy kumple, czasem sie nawet wyzywamy ale nikt sie nie obraża

Gość gość
W chamski czasem, bo wiedział że ja jestem taka że nie przejmuje sie tym co ktoś mi mówi i robię swoje, także ostro czasem. Mówił np że mam najgorsze ciało jakie widział kiedykolwiek. Wiedziałam że przesadza, bo jestem szczupła i wyglądam fajnie, może poza biustem bo mam mały a on lubi wielki

Gość gość
Beznadziejny koleś :O po co sie z nim zadajesz? Taki przystojny jest?

Gość gość
Albo mówił że jestem głupia i tez w taki książkowy sposób manipulował, np jak o coś pytałam czego nie wiedziałam albo jak on coś insynuował mi to nie mówił wprost tylko mówił że mam się zastanowić to się dowiem itd. A jak nie wpadłam na to jaka jest odpowiedz to wtedy mówił że jestem głupia

Gość gość
To jest na takiej zasadzie że z jednej strony on mi się podoba, zdrugiej wiem że manipuluje ludźmi i uważa się za niewiadomo kogo i chcę też mu utrzec nosa. I często mi sie to udaje. Czasdem jest fajnie śmiesznie, żarty itp, a innym rzem jak czuję że coś się kroić zaczyna to wyjmuję mój arsenał i odpowiadam na ciosy i sie nie przejmuje oczywiście

Gość gość
No to widzę, że trafił swój na swego :D Dobry jest w łóżku ;)

Gość gość
Ja się książek o manipulacji i innych poradników psychologicznych naczytałam w bibliotece i najgorsze że w jednej z nich było wymienione 30 podpunktów jak rozpoznac manipulatora i on miał prawie 30 na 30 On był z tego co pamietam manipulatorem perwersyjno sadystyczym, bo sa różne typy manipulatorów