Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja go kocham

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam z nim rozmawiac, czy to na zywo czy przez smsy, mamy mnostwo wspolnych tematow i bardzo go lubie,duzo o nim mysle, dzien bez rozmowy z nim jest jakis pusty... Odpycham go jednak, bo boje sie zwiazku, bo mam niemile przezycia, wole samotnosc... nie pozwalam mu sie do siebie za bardzo zblizyc, ale uwielbiam nasze rozmowy .to trwa juz rok, on po czasie znajomosci ze mna znalazl dziewczyne i nadal duzo rozmawiamy, czy to nie fair wobec jego dziewczyny?

Gość Kramkwen
Bardzo nie fair. Trzeba było wczesniej się starać a nie teraz pchać dupsko w nie swoje życie. odepchnęłaś go to co teraz jęczysz?zapomnij o nim albo jak jesteś taka głupia to żyj w tej zasranej ułudzie do końca życia

Gość gość
Mądry facet bo ileż można? Ty masz problem a teraz daj mu żyć. Rozmowa to nie grzech bylebyś nie pchała się tam gdzie cię nie chcą.

Gość gość
Ale ja sie nie pcham, naprawde zycze mu szczescia z ta dziewczyna bo to naprawde swietny facet :) dziewczyne tez ma fajna. Tylko sie zastanawialam, czy ten nasz ciagly kontakt jest ok... Ja go nie podrywam, po prostu cieplej mi sie robi na sercu jak go widze i sobie rozmawiamy.

Gość gość
to raczej on nadal robi mi jakies subtelne sugestie, aluzje, czasem po kieliszku troche flirtuje, ale szybko zmieniam temat.

Gość gość
Radzę ci zapomnieć o nim jeśli nie chcesz żeby to skończyło się źle dla Ciebie!!!

Gość gość
Tak właśnie postępują kobiety które są niezdecydowane na początku mają w d***e a potem jęczą bo po paru latach nagle się zdecydowały ale już za późno. Trzeba myśleć od razu a nie myśleć ze facet łaskawie poczeka . Nie poczeka życie się toczy dalej, czasu nie zatrzymasz... przykro mi

Gość gość
Wiem ze nie poczeka :) nic od niego nie oczekuje, mimo ze chyba go kocham. Moglby urwac kontakt, ale widze ze tego nie zrobi i to ja musze skonczyc ta dziwna relacje...Pare razy juz probowalam, ale nie pozwalal mi na to. Musze byc chyba bardziej stanowcza. Ciezko mi z tym, ale nie chce niszczyc mu zycia i fajnego zwiazku z porzadna dziewczyna.

Gość gość
Pogadaj z jego dziewczyną to zobaczysz jak szybko kontakt się urwie. Nie rozumiem że on ci na coś nie pozwala. Ty też masz mózg to go użyj. Jak on robi jakieś aluzje to powiedz jego dziewczynie jak ci jej tak szkoda. Obydwie wspólnie coś wymyślicie.

Gość gość
ale pewnie ne chcesz albo tez sie boisz tego