Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisze z kims od 2 miesiecy i sie zakochalam

Polecane posty

Gość gość

jak to mozliwe? znamy sie tylko z meila.:) oczywiscie wymienilismy sie zdjeciami. Czuje do niego takie uczucia jakbysmy znali sie realnie. Ktos mial podobnie?:)

Gość gość
musisz byc niezle zdesperowana wmawiajac zakochanie nawet bez poznania w realu, wiem co mowie

Gość wyspa salomona
ja tak pisałem z laską kiedyś, i jak się spotkaliśmy to wiedziałem już o niej wszystko, fajna przygoda, niestety nie chiała wyjechać poza europe do mnie i się skończyło, i fakt że była sporo młodsza, z 7 lat, była na innym etapie życia wtedy

Gość gość
no wlasnie nie jestem zdesperowana. obiektywnie mowiac dobrze wygladam mam powodzenie, ale od kiedy mam z nim kotakt nawet nie chce mi sie spotykac z jakims innym facetem. oczywiscie na pewno sie spotkamy,:)

Gość romansy na odległość
daj minimum 6 miesięcy, nim się spotkasz, a do tej pory rozmawiajcie dosłownie o wszystkim i dobrze się poznajcie, bez zepsucia związku fizycznością.

Gość uczuciowy z natury
nie ma nic złego w takich relacjach, są nawet preferowane z punktu widzenia dziewczyny, bo przynajmniej wiadomo że nie chodzi tylko o seks i fizyczność, która łatwo się wypala