Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy kto czytal ta ksiazke lub widzial film

Polecane posty

Gość gość

witam po Sylwestrze , zaczynamy nowy roczek 2016 !!! -kto nie moze zasnac moze przypomni sobie pewna bardzo interesujaca ksiazke i film /produkcji usa/ , a takze spktakl teatralny z aktorem Fronczewskim w roli glownej, czytalam ta ksiazke 20- lat temu a utkwila mi jakos w wyobrani , tylko ze nie moge odnalesc tej ksiazki i filmu, lub chodzby tego spektaklu z Fronczewskim, opowiem o tresci tego dziela tak w sktocie, - nowo poslubione malzenstwo zamieszkuje dom na odludziu i niedlugo po tym wydazeniu ginie kobieta w niewyjasnionych okolicznosciach,w domu pojawiaja sie policjant,ksiadz i kobieta ktora uparcie zazeka sie ze jest zona, tylko ze maz kobiety nie zna jej popostu i nigdy nie widzial,tu zaczyna sie caly "cyrk"bo gdy on chce ja wyzucic w koncu z domu ona wzywa na pomoc policjanta i ksiedza i oswiadcza ze jej maz zwariowal bo jej nagle nie poznaje,oni jatestuja zadajac pytaia o date slubu,co lubi jesc,itd,tych testow jest sporo a kobieta wie wszystko, wiec zostaje w domu jako jego zona, on ja nadal chce wypieprzyc z domu ale ona sie nie poddaje i wmawia mu ze jest jego zona i przypomina mu rozne fragmenty z zycia kiedy ie poznali,wszystkie daty zna perfekcyjnie wiec facet w koncu sie zalamuje i przyznaje do zamordowania swojej zony, Zna ktos ta tresc ?czekam...

Gość gość
nieznam

Gość gość
szkoda...

Gość gość
"Superproduction" może?