Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wbić sobie do łba że ona mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość

Jak przestać żyć urojeniami że czeka, myśli, tęskni i jednak chce skoro to nie może być prawda?

Gość gość
Umrzyj!

Gość gość
"skoro to nie może być PRAWDA", to bez sensu jest rujnować swoje zdrowie. lepiej zacząć myśleć o czymś co realnie można zrobić, co daje skutek. a inny sposób na rozstrzygnięcie tego, czy cię nie chce, jest porozmawianie z nią, ale wymaga odwagi w razie odmowy. to jeden z uzdrawiających i natychmiastowych sposobów na prawdę o kimś.

Gość gość
Wbij sobie w końcu do łba, że ona też czeka, myśli i tęskni a przez Twoje zagrywki i zachowanie ma mętlik w głowie.

Gość gość
Sam napisałeś, że to Twoje UROJENIA. Nie lepiej żyć tym co jest?

Gość gość
10:47 - to, że ty czekasz, nie oznacza, że ona też czeka :D taka refleksja :D

Gość gość
Ona?

Gość gość
I tu się mylisz. Bo ja już nie czekam. Ja k długo można czekać za jakimś frajerm.

Gość gość
Wiesz, ja też mam takie urojenia Trwają 2 lata i właśnie zorientowałam się ze on NIE czeka, NIE myśli i NIC się nie wydarzy. Przecież to oczywiste. Jeżeli ja myślę o nim chociaż wiem, że nic między nami nie może być- to mimo wszystko daje jakieś sygnały zainteresowania.. to silniejsze ode mnie. Napisze, uśmiechne się zalotnie itd dlatego ze on na mnie działa, to dzieje się samo. Z jego strony tego nie ma więc już dosyć oszukiwania samej siebie. Mam postanowienie na ten rok :)

Gość gość
Powoli, czas, czas dużo czasu. Mnie przeszło jak zobaczyłam jego żonę z wielgachnym brzuchem pełnym dzieci. Może i jak w jej życiu zajdą jakieś zmiany, coś się w tobie złamie i zapomnisz.

Gość gość
A na co ma czekać ? Na cud z nieba ? Jak jest zajęta to ma swoje życie i nie ma czasu na pier*d*oły. Większość ludzi dzisiaj jest interesowna i nie żyje sentymentami, nawet jeżeli coś tam poruszyło ich serce to i tak każdy woli święty spokój i stabilizację. Nawet gdybyś coś zrobił, jakiś ruch - odezwał się, napisał, to ona i tak by udawała , że ma w doopie, lub po prostu tak jest. Ludzie nie chcą sobie komplikować życia. Pytanie nie jest o to , czy ona czeka - bo może nawet i czeka, ale czy jest gotowa zostawić swoje doczesne życie, stabilne i pewne dla niepewnego jutra. Pradopodobnie nie. Tyle razy to słyszałam, żę ktoś tęskni, marzy, czeka - i co z tego ? Gdy otrzymujesz to, na co czekasz - olewasz, może cieszysz się przez chwilę, ale to nie służy niczemu, jak tylko połechtaniu próżności. Codzienna szarość życia jest jak płaszcz, który chroni przed nadmierną ekspozycją na słońce i ewenetualne, związane z tym poparzenia :). Po pierwsze, przeanalizuj swoją sytuację z tą kobietą, co było z jej strony na tak, jakie były sygnały i co Ty zrobiłeś, żebyście byli razem, a co się popsuło. PRzeanalizuj swoją sytuację materialną i czy osoba z Twoimi "parametrami" finansowo-intelektualno-fizycznymi może ten typ kobiety zaspokoić pod wieloma względami. Nawet jeżeli ta analiza będzie pozytywna, pomyśl ile czasu minęło i czy ona naprawdę może chcieć ryzykować swoje życie dla niepewnego Ciebie. Kobiety są wygodne, wiem bo sama nią jestem. Najchętniej chcą, żeby książę na białym koniu przyjechał do ich "więzienia" porwał je, wszystkie bestie "pozabijał" i zabrał do wspólnego zamku - czyli masz wszystko zrobić za nią, ona nie zrobi sama nic, nawet jeżeli nie jest zbyt szczęśliwa. Po drodze spotkasz się z kilkoma ośmieszeniami i upokorzeniami, bo kobieta zmienną jest. Nie wiem, czy ona Cię chce, ale nawet jeżeli chce, to co z tego. Nic. Równie dobrze można chcieć polecieć na Marsa - na chceniu się kończy i nawet gdyby Ci statek kosmiczny pod dom podstawili to nie polecisz, bo wymyślisz tysiąc nowych powodów, dla których lecieć nie możesz lub nie powinieneś. Nie myśl w kategoriach "chcenia" - wiele osób coś chce, ale rzadko tak bezwarunkowo na 100%.

Gość gość
14.29 sedno :-) Dziękuję, tez jestem kobietą i podzielam zdanie.

Gość gość
11:24 Bardzo dobry komentarz

Gość gość
11:35 14:29 wtfff???!

Gość gość
Najprościej - olać!

Gość nie znoszę frajerów
jesteś frajerem bo nie stać Ciebie było na uczciwą szczerą rozmowę z nią,kłamstwa,głupie gierki,tchórzliwe uniki a teraz się żalisz,robiłeś zamęt w głowie kobiety,nie powiedziałes o co ci chodzi wiec miej pretensje do siebie

Gość gość
Mlotkiem :D

Gość gośćblablabla
a ty gościu tam wcześniej sie udzielajacy skoncz pierniczyć o jakichś książętach na białych koniach bo tak często mówią ci którym brakuje odwagi i sami są nieidealni wiec zwalają wine na kobiety ze szukamy królewiczów,

Gość gość
skąd to wiesz? jakaś zabita ci opowiedziała?

Gość gość
Widzę, że nie wszyscy jeszcze trzeźwi :-P

Gość gość
A niektórzy niedowidzą :P

Gość gość
gośćblablabla dziś jestem kobietą i stwierdzam z całą odpowiedzialnością, że bardzo duża grupa kobiet jest ograniczona umysłowo, o czym świadczy chociażby fakt, że nie potrafią wychwycić przenośni, jak tej o królewiczu i koniu :D x jeżeli kobieta jest zajęta, to ma prawo oczekiwać, że ten nowy "książę" będzie potrafił o nią zawalczyć i nie będzie musiała się zmagać ze smokami sama. JEżeli jemu zależy, to będzie wiedział, jak dotrzeć do zamku i pokonać pułapki. Dlaczego kobieta ma ryzykować skakaniem z wieży i skręceniem karku ?

Gość gość
Autorze wyjawiłeś jej swoje uczucia i okazało się, że ona ich nie odwzajemnia?

Gość gość
14:48 Nie do końca wyznalem ale się domyślila (tego hestem pewien) ale to był taki czas z pewnych względów że ona nie mogła mnie wtedy chcieć. Wcześniej sama zabiegala robiła wszystko, dawała znaki.. Potem straciliśmy kontakt ona się obraziła na mnie, a ja na nią bo też miałem powody.. Ale teraz mogłoby być inaczej lepiej, albo mogło by nie być nic. Tego nie wiem i to mnie gnębi non stop.

Gość gość
Książe podstarzały, jego rumaczek opada szybciej niż wstaje i cała bajka :)

Gość gość
14:58 Nie trafiłaś

Gość gość
14:55 domyśliłam się, że ta sytuacja tak wygląda. Są dwa wyjścia, albo nic nie robisz i nic nie tracisz, ale też nic nie zyskujesz. Drugie wyjście (do czego namawiam, ponieważ raz się żyje), to zaryzykować i być na tyle konkretnym, żeby ta dziewczyna nie miała żadnych wątpliwości, co do Twoich uczuć. My kobiety tego potrzebujemy, lubimy gdy mężczyzna jest konkretny, przynajmniej na tyle by zaproponować coś wspólnego, np.jakieś wspólne wyjście. Dlatego życzę powodzenia i odwagi w tym Nowym Roku. :-) Będzie dobrze.

Gość gość
Celownik mam bardzo dobry, wprost idealny na kaczuszki.

Gość gość
No to gratulacje :-)

Gość gość
Po wczorajszym "Pretty women" wam chyba zostało..