Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wbić sobie do łba że ona mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość
Dzisiaj była powtórka ;-) ale prawda, że Julia Roberts była zjawiskowa?

Gość gość
15:11 Dzięki za opinie, chyba tak zrobię, ale jeszcze nie teraz. Musze się odpowiednio przygotować do tego pod wieloma względami.. i przemyśleć pare spraw.

Gość gość
Jak nie teraz to kiedy?

Gość gość
15:42 Wytrzymalem bez niej długo to wytrzymam jeszcze trochę. W 90 % ona ponosi odpowiedzialność za brak kontaktu. Dosłownie go nie zerwala ale dala mi do zrozumienia, że nie jestem mile widziany, tylko haczyk tkwi w tym, że wpływ miały na to pewne wydarzenia.

Gość gość
15:40 nie ma za co dziękować. Przemyśl sobie wszystko na spokojnie i przygotuj sobie grunt do rozmowy, spotkania z nią. Może się okazać, że jej też jest potrzebny czas, nie wiadomo czy nie będzie zaskoczona. Po prostu zachowaj spokój i nie przejmuj się na zapas. Widzisz przynajmniej masz to szczęście, że spotkałeś osobę, na której Ci zależy. Warto więc sprawdzić czy ze wzajemnością.

Gość gość
Kochasz ja?

Gość gość
nie łudź się, nie chce mieć z tobą żadnego kontaktu!!! i przestań mi mieszać w życiu, nie kocham cię!

Gość gość
15:54. A my się znamy w ogóle? :-P

Gość gość
15:52 Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że tak. Skoro po tym wszystkim i przez tyle czasu mi nie przeszło to musi być miłość albo chore niezrealizowane wyobrażenie, ale obstawiam to pierwsze, tego co przy niej nie czułem przy nikim innym.

Gość gość
16:02 :-) trochę masz podobną sytuację do mojej, tylko że ja jestem z tej drugiej strony. Próbowałam o nim zapomnieć, ale to chyba nie jest możliwe. Również minęło sporo czasu, wiem tylko tyle, że nie wyobrażam sobie życia z kimś innym niż on, mam nadzieję, że ze wzajemnością. Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy...

Gość gość
Powodzenia autorze :) Jest miedzy wami duza roznica wieku?

Gość gość
A jakie wydarzenia miały wpływ na to, że nie miałeś z nią kontaktu i coś się zepsuło, jeśli można wiedzieć?

Gość gość
A często ją widujesz?

Gość gość
Wcale jej nie widuje i to wszystko komplikuje..

Gość gość
no to lipa. A chociaż wiesz, czy nie ma już kogoś . Jeżeli się odezwiesz, musisz być pewien, że to dobry moment, bo inaczej znowu trafisz na zły moment i Cię oleje, nawet nie dlatego, że Cię nie chce, tylko dlatego, żę nie będzie mogła.

Gość gość
Przeczytałem tylko tytuł. Nie bądź idiotą i idź tylko tam gdzie kobieta ciebie chce, reszta to jest totalny kibel bez przyszłości.

Gość gość
napisz do niej.moze ona mysli o tobie.

Gość gość
jakie to wydarzenie powoduje Twoje wątpliwości że to ona na 90% zerwała kontakt, i niby źle, niewłaściwie zrobiła

Gość gość
Najpierw sprawdź czy naprawdę cię nie chce, a potem wybijaj z głowy. Odwrotną kolejność stosujesz.

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
Skoro przez tyle czasu nie macie kontaktu to po co się ludzisz ? Ona Cię nie testuje,nie sprawdza,nie czeka. Kobiety tak nie robia. Skoro zerwala kontakt to oznacza jedno,nie chce go z tobą mieć. Dlaczego to pewnie tylko ona wie. Pozostaje ci zapomnieć i żyć tu i teraz!!!powodzenia.

Gość gość
nie odpowiedziałeś na wiele zadanych pytań

Gość gość
Nie pisz do niej i ja też nie będę pisał do niej.

Gość gość
Ona sie nie odezwie jesli TY pierwszy sie nie pdezwiesz do niej. Kobiety czekaja na jego ruch bo nie chca cierpiec..

Gość goscinno
Z czyjej winy jest brak kontaktu z jej czy twojej? Probowales jej unikać aby o niej nie myśleć?

Gość gość
to nie tak on musi wyciągnąć wnioski dla siebie pozytywne, żeby iść dalej z nią lub bez niej, kwestia ego i nieświadomości itd

Gość gość
hej kolego a wiesz jaki ona ma znak z zodiaku z którym się identyfikuje (może w tym coś jest ukryte lub zwiazne, czasami wadliwy trop z założenia prowadzi na prawdziwą drogę..), to jakie macie te znaki.. bo twoj sam nie wystarczy :-(

Gość gość
Wbij sobie wreszcie. Daj jej spokoj. Skrzywdziłeś ja. Dlatego nie chce kontaktu. Nie chce juz wiecej cierpieć. A jesli ja kochasz, to napraw to, co sam zepsułeś:-))

Gość gość
to nie cieknący kran, a problem nie dotyczy jak mówił Tusk ciepłej wody tylko burzy i sztormu na ocenie kobiecego bezkresu uczuć i niezliczonych blyskawic emocji

Gość gość
19:39 Ona Panna a ja Skorpion, niekoniecznie w to wierze ale jestem ciekaw co mi powiesz.