Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wbić sobie do łba że ona mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość
no to ładnie :/.. ciekawe co sobie o mnie pomyślał

Gość gość
Sądzisz, że chciała mnie zamordować? :-) Tylko dlaczego tak wymownie wpatrywała się w moje usta. Nie daje mi to spokoju :-)

Gość gość
Pomyślał?

Gość gość
Trzeba było brać, moim zdaniem już bardziej nie mogła podać siebie na tacy. Może poczuła się urazona dlatego zrobiła się taka wredna i obrociła kota ogonem. Dlaczego się po niej tego nie spodziewales? Wygląda na dziewice? Pozory mylą ;-D

Gość gość
20:27 Sądzę, że umysł często płata figle i w odniesieniu do naszych oczekiwań potrafimy zupełnie inaczej interpretować taką samą sytuację. Rzucam przypuszczenie, że jeśli chciałeś widzieć jak pożądliwie patrzy na Twoje usta to właśnie to widziałeś (chociaż mogła patrzeć dlatego, że miałeś pianę po piwie na brodzie ;P) ale ja tylko pokazuję inną perspektywę, prawdy nie znam ;)

Gość gość
Taaak ,ciekawe co sobie o mnie pomyślał mój ex ;) jeśli miał to samo na myśli ;)

Gość gość
ja tez w ten sposob uwodze facetow i kazdy sie na to lapie,a ja nic nie czuję, to jest wycwiczone jak rola w filmie

Gość gość
W najgorszym przypadku pomyślał, że jesteś Hanibalem Lecterem w kobiecym wydaniu:-D

Gość gość
Mogła się wpatrywac,bo ma taki zwyczaj, ja tak robię w trakcie rozmowy, nie wiem dlaczego ale wstydzę się zerkac w oczy. Hmm ciekawe ilu facetow pomyslalo o tym co Ty.

Gość gość
Nikt na mnie w ten sposób nie patrzył, no i wpadłem niczym śliwka w kompot.

Gość gość
Stary!!! taka okazja a ty ja splawiles ona już nie wróci...przerabialem to z byla w czasach nastoletnich kiedy byłem taka p***a ze bałem się ja dotknąć

Gość gość
A w najlepszym ? :D

Gość gość
Co ja mam jej teraz powiedzieć, żeby tylko się nie wygłupić?

Gość gość
No i się sprzedales, a było tak romantycznie. brakowało Ci adoracji . Po prostu...

Gość gość
Może nawiązać neutralny kontakt, żeby mieć punkt zaczepienia? A nie wywalać bebechów bez sprawdzania terenu?

Gość gość
napisz mu czesc i tu imie pseudonim zdrobniale czy czy tez nie(jak czujesz) lub samo czesc i zobacz co ci odpowie

Gość gość
Ale czego Ty właściwie od niej chcesz? Ja ci powiem jak to wygląda z perspektywy kobiet a wiec i jej. Ty poczules chemię,pożądanie,uwolnily się dzikie instynkty. Ona widać dobra w te klocki i albo sobie pogrywała bo wyczula Cię od początku, ze jesteś słaby i polecisz na to (w powody jej zachowania nie wnikam). Załóżmy jednak ze faktycznie coś poczuła. To wiesz jak to odebrała? W pewnym sensie ja upokorzyles. Nie wiem jakie znaki jej dawales, ale kobiety chcą konkretów. I bez względu na jej dobroduszny charakter, poczuła się urazona i w myślach Cię przeklinala i poszukała innego. Niesmak pozostal. Gdybys wrocil, to pewnie by sie jeszcze odegrala. I znowu by sobie Ciebie omotala wokół palca. Sprawa wydaje się być przegrana. Mam 35 lat i duże doświadczenie.

Gość gość
Autorze dlaczego pomijasz większości odpowiedzi? Przecież nie ma trolli ?

Gość gość
Z pustego to i Salomon nie naleje :D

Gość gość
Mylisz chcice z uczuciem. Smutne.

Gość gość
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, ale nie mogę w tej chwili odpisać. Jutro wieczorem się odezwę. Cześć dziewczyny :-)

Gość gość
odpuść ja sobie . to nie ma sensu.już po wszystkim.

Gość gość
Jak prawdę napisaliśmy to nagle musisz zejsc hehe ;P

Gość gość
Taaaa, odpuść sobie, to nie ma sensu i w ogóle najlepiej nie wychodź z domu, bo tramwaj Ciebie przejedzie lub spadający meteoryt zrobi z Ciebie naleśnik.

Gość gość
Autorze jestes typowym egoistycznym samcem. Nie zakochales sie w niej,w jej ciele czy osobowości... chcesz seksu,pewnie jesteś samotny nie i nie jakiś casanova,obstawiam że przecietniak z małym powodzeniem, sam przyznales ze wpadles po tym spojrzeniu. A miałam nadzieję na happy end😭

Gość gość
gość dziś Co ja mam jej teraz powiedzieć, żeby tylko się nie wygłupić? Najlepiej nic. Trzeba było zadziałać od razu. Ile Ty wtedy miałeś lat? 18? To daj sobie spokój. Nie mieszaj w jej życiu!

Gość gość
fajnie że jestem dupa pozdro

Gość gość
A to co:-D zlot czarownic? Biedaczyna się zakochał, a wy byście go do kotła najchętniej wrzuciły i ugotowały:-D

Gość gość
PRZECZYTAJ: Nie obraz sie, ale to juz nawet nie jedna osoba Ci tutaj napisala, ze zachowujesz się jak cipka. W ogóle nie czuc od Ciebie testosteronu. Ja nie wiem, co ona w tobie widziała. Chyba faktycznie się bawiła. Jak dochodzi do konfrontacji - uciekasz. Zarówno od nas jak i od niej. Jesteś tchórzem. Laska podała Ci się na tacy, a Ty nic. Zero reakcji. Zwlekanie,zwlekanie i jeszcze raz zwlekanie. Pomysl z drugiej strony, egocentryku, ze nie jestes najlepszym facetem na swiecie. bo nie jestes. Naprawde uważasz, ze ona tylko czeka na Twój ****** będzie wyczekiwac do śmierci? Naiwny jesteś i pewnie spalony w jej oczach. Juz nic ci nie zaszkodzi. To po co się zastanawiasz, co by tu napisać żeby nie wyglupic się. Ty już to zrobiłeś. Może masz ukryta orientację , bo cos za duzo jest w tobie cech kobiecych.

Gość gość
ale po nim jedziecie ;) biedaczyna sie zalamie ^^