Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WojciechC

Pedigree z wołowiną w galaretce (paczka pedigree od Wiem jak karmić)

Polecane posty

Kolejnym produktem jaki znalazłem w paczce od Wiem Jak Karmić jest karma pełnoporcjowa dla psów dorosłych Pedigree z wołowiną w galaretce. Daje ją mojemu pieskowi na obiad (waży 20kg) ,własciwie to daje je bo dostaje 2 puszki po 400 g . Bardzo smakuje Moriskowi ,i to nie jest kolejny ''śmietnik'' który ludzie często fundują swoim psom - to co zostanie z obiadu . Zawiera wszystkie składniki które są potrzebne naszym pupilom. Na etykiecie zalecane jest jeszcze 0,5 ale ja zastępuje tą pólowkę solidną garśćią chrupków! :)

Gość gość
Dla ciekawych, Whiskas, Chappi i Pedigree produkuje ten sam globalny koncern- Mars. I to Mars płaci WoMM marketerom (najczęściej studentom, którzy sobie w ten sposób dorabiają, a WoMM to Word of Mouth Marketing, czyli marketing szeptany), za pisanie pochlebnych opinii o tych produktach na forach. Mają płacone od wpisu. Większość liczących się koncernów zrezygnowała z podobnych praktyk z uwagi na to, że są nieetyczne i wkurzają konsumentów. Mars najwyraźniej pozostał w tyle

Gość gość
A tu macie jeden z wpisów Wojciecha, oplacona studentka sama sie gubi, jakiej jest plci i ile ma psow :D WojciechC 2015.12.15 Drogi użytkowniku... Jesli karma byłaby tak ''niedobra'' to nie polecałby jej żaden weterynarz ,ani właściciel psów. A tak nie jestusmiech.gif Poza tym mam 4 psy i żadnej historyjki nie wymyślam ,po co byłaby mi ta karma jeśli nie miałabym psów....? (A do wątku o kotach nie do mnie mniej pretensje ponieważ akurat kotów nie mam ,nie trafiłeś) Pozdrawiam gorąco usmiech.gif

Gdybym był studentką raczej nie ''nazwał'' bym się Wojciechem , drogi znawco ;) jest jedno wytłumaczenie... Zazdrość ,bo pan/i nie zdążył/a ,lub nie zasłużył/a na otrzymanie paczki :) Co do płci nie gubie się ,a słownik może coś przekręcić -tego nie widzę ;) nie wpadłeś/aś na to.... Jeśli chodzi o psy mam ich 4 ,chyba nie jest to zakazane ,prawda? Opisuje jednego psa ponieważ tylko dla niego zamawiałem paczkę. Jeśli miałbym opisywać każdego z osobna zajęło by mi to dużo miejsca ,a Ty musiałbyś doszukiwać się niedociągnięć:)

Poza tym kogoś może interesować co smakuje większości psów ,a czego lepiej nie kupować ,jeśli Ciebie nie interesuje nikt Cię tu nie zapraszał ,ani nie trzyma :)

Gość gość
Ty spamerze, czytales wlasna wypowiedz czy nie? :D '"Poza tym mam 4 psy i żadnej historyjki nie wymyślam ,po co byłaby mi ta karma jeśli nie miałabym psów....?"" Mialabym? :D Ile Ci placa i w jakiej agencji pracujesz, co? Za dlugo sie tym zajmowalam, by nie zweszyc spamera WoMM :D

a ja mam dwa psy , które zjadłyby Morsika na obiad - gdyby Morsik istniał :) i omijam szerokim łukiem wszystkie te suche karmy , które zawierają w sobie 4 !!! procent mięsa a reszta to właściwie nie wiadomo co .

Gość gość
I owszem, temat mnie jak najbardziej interesuje, bo goovnoprodukty Whiskas, Pedigree, Kitekat i inne marketowki zrobione z resztek martwych psow i kotow zmielonych z uzalezniaczami niszcza zdrowie zwierzat , a zwierzeta lubie :) Poza tym wasz spam jest nieznosnie prymitywny i natretny, nie da sie tego czytac.

i tak sobie myślę - co jest lepsze dla moich psów- " śmietnik z obiadów " - to znaczy resztki gulaszu wymieszane z kaszą a nawet surówką z marchwi czy wasze " cudowne " karmy ? których skład jest niczym tablica Mendelejewa .

Gość gość
No i Allium dokladnie tak jest :) resztki z obiadu sa naturalne, wartosciowe i pelne skladnikow odzywczych, a to chemiczne goovno ktore Mars Inc usiluje wcisnac ludziom to... goovno :)

Allium jesli już się tak angażujesz to jes Moris a nie morsik ;) A Ty GOŚCIU masz słaby węch widocznie :D

Gość gość
Pedigree to syf 4 % mięsa wow super napisać ci autorze jaka jest dobra karma dla psa?

Gość gość
Moris czy morsik, i tak nie istnieje ;) Co nie, studencino na dorobku?

Jesteś na niższym poziomie inteligencji niż myslałem i nie zamierzam dłużej prowadzić z tobą konwersacji ;)

Gość gość
Wpadłeś/aś spamerze/ko :P

Gość gość
To masz 4 psy czy Moriska? :P

Gość gość
przecież to wyjątkowo nachalna reklama

Gość gość
pon cały czas spamuje karmami whiskas i pedigree....tylko, że idiota nie zna się na tym więc nie potrafi odpowiadać na argumenty dlaczego to chemiczne jedzenie nie jest wcale dobre.

Gość rudzielec23
Witam odnosnie tematu, paczka owszem doszla w miare sprawnie, ale byla fatalnie zapakowana i doszla poprostu w czesciach(co listonosz znalazl w aucie to dal- na pytanie czy to wszytsko, nie moglam odpowiedziec, poniewaz nie wiedzialam co wogole ma byc w tej paczce), w paczce bylo troche suche, mokrego i przekaski dla psa, wszystko psu smakowalo, ale bylo tego zbyt malo jak na 2 tygodnie zywienia dla duzego psa, stanowczo za malo,a moj pies jest glownie domowo ogrodowy(gdyby wychdzil na czeste spacery to by to nawet na tydzien nie wystaczylo)

Gość kicia_82
wszystko pieknie ladnie, ale ten kto pisal, ze to jest zapas jedzenia dla psa na 2 tygodnie, to chyba myslal, o malym piesku do 10-15 kg wagi, bo jesli chodzi o psy wieksze to z cala pewnosci bylo tego zbyt malo, chyba ze ktos chcial psu zafundowac odchudzanie;P jedzenie i przekaski ok, ale spec , ktory "obliczal" ilosc jedzenia dla psa powinien najpierw miec do czynienia z psami, zeby wiedziec ile one jedza, a nie wysylac jedzenia 2 tygodnie dla kundelka psu wazacemu 30-40 kg....

Gość gość
Przecież to etatowy spamer, pisze, za co mu płacą.

Gość JoannaKan
Witaj Wojciech, Ja również uczestniczę w tym samym programie i muszę powiedzieć, że mokra karma Pedigree z wołowiną najlepiej smakuje mojemu psiakowi. I nie jest to reklama tylko fakty! Mój pies jest strasznie wybredny, po prostu nie jadł z puszek a suchego mu się chyba nie chce gryźć. Często nie dokończona puszka innej firmy lądowała w koszu, bo pies jej nie jadł!!! W programie wypróbowaliśmy saszetki Pedigree (mokra karma), i po prostu szok - pies zjadł wszystko i miskę wylizywał jeszcze. Od teraz kupuję mu te puszki i nawet jeśli są trochę droższe to wiem, że zje je do końca. co mi po tańszych puszkach, jak je wyrzycałam do tej pory? Stracone pieniądze....a pies dalej głodny łaził.. pozdrawiam:)

Tak, co do przeliczenia jedzenia na 2 tygodnie ,zgadzam sie - byłyby to ubogie 2 tygodnie ,no ale ;) Co do karmy mokrej mój pies zjadł ją już dawno ,a ostatnio dokańczał chrupki ,a piesek mojej sąsiadki wręcz przeciwnie - zajadał się suchą karmą ,a mokrą jadał naprawde rzadko ;) JoannaKan co tu dużo mówić , ciężko dogodzić tym naszym pupilom :D

Mój piesek uwielbia produkty Pedigree. Jest zdrowy i pełen energii. Polecam

Gość SK94
Ah te smaczne i zdrowe karmy firmy Pedigree, mój pies szaleje za wszystkimi smakami, ale najbardziej za suchą karmą, polecam każdemu i jeśli ktoś się zastanawia jaką kupić swojemu psu karmę to wybierz właśnie tę. Polecam Pedigree.

Gość gość
Polecam Pedigree w saszetkach i suche karmy.

Gość gość
Polecam, są to najdoskonalsze posiłki dla naszych pupili. Pedigree ma wiele produktów warte uwagi

Gość gość2529
W niedzielę przychodzi teściowa na obiad już wiem co podam :D