Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze nie sporpstam wymaganiom seksulanym partnera

Polecane posty

Gość gość

spotykam sie z fajnym facetem. o ile ja w zyciu tworzylam stały związek i mialam tylko 1 partnera on bawił sie na calego. w wieku 24 lat przespal się z 20 koebitami. jestem przerazona tym, że nie spodoba mu się seks ze mna i mnei zostawi

Gość gość
Nie tylko seksem kobieta przyciąga faceta.

Gość gość
ty się lepiej martw żeby cię czymś nie zaraził skoro to taki doświadczony knurek, a czy cię zostawi czy nie to nie wiadomo, ale na pewno będzie cię zdradzał, widać że kolo lubi zaliczać

Gość gość
Ja bardziej obawialabym się czym moge się zarazic od takiego delikwenta. Jesli 20 przypadkowych kobiet z rzedu byloby zdrowe, biorac pod uwage ze to były raczej szybkie panienki, bo zaliczyl je krotkim czasie, bylby to cud. Nie wszystkie choroby daja od razu objawy, mozna tez byc nosicielem bez objawow. Prezerwatywa nie jest wystarczajacym zabezpieczeniem przed zarazeniem np. hpv Zastanow sie lepiej czy jest wart takiego ryzyka z Twojej strony, a nie czy mu dogodzisz. I jeszcze cos...ilosc patrnerow seksualnych nie swiadczy ze ktos jest doswiadczonym kochankiem.

Gość gość
dziekuje Wam bardzo

Gość gość
Bardziej to bym się obawiała czy aby nie zarazi mnie jakimś syfem, bo mając taka przeszłość (a i pewnie w przyszłości kilkadziesiąt tych dodatkowych lasek będzie) na 90% coś tam załapał, chociażby HPV. Na szczęście mnie takie dylematy nie dotyczą, nie sypiam z kobieciarzami :P A o to zys sprostasz jego wymaganiom czy nie, nie musisz się martwić, on i tak cię zostawi niedługo, poza tym słyszałam że ci co mieli mnóstwo kobiet są dość marni w łóżku i dlatego skaczą tak z kwiatka na kwiatek, bo żadna dziewczyna z nimi nie wytrzymuje, bo ile można mieć seks i nie mieć orgazmów :P

Gość gość
dziewczyno po co ci taki pies ?

Gdybym była w Twojej skórze w ogóle nie myslalabym o tym że postawił mi jakąś poprzeczkę:-O czego się boisz, że oceni Cie na 3? :-O że da Ci po wszystkim do zrozumienia, że "jesteś słaba w te klocki, lalka ":-P? jeśli tak zrobi to w piz.du z nim, jeśli nie widzi tego, że jesteś wyjątkowa, wartościowa i że Ci zależy :)

Gość gość
wiecie wczesniej bylam w zwiazku 6 lat facet mnie zdaqrdzil, a gdy wybaczylam mu zdarde wyjechal z Polski. przez ta sytuacje nabawilam sie jakis kompelksów, wstydze sie sowjego ciala

Gość gość
I myślisz że idąc do łóżka z takim palantem który kobiety traktuje przedmiotowo, podbudujesz swoje ego? Dorośnij, bo bzykając się z takimi możesz tylko nabawić się kompleksów. Ktoś wyżej dobrze pisał, że takie typki są kiepskie w łóżku, bo jak kobiecie jest dobrze z facetem to w życiu nie da mu odejść :)

Gość gość
spotykam sie z fajnym facetem x No cóż, jeśli ktoś taki według ciebie to fajny facet, to pozostaje mi tylko współczuć, zarówno gustu jak i twojej przyszłości.

Gość gość
Zamów sobie męską dziwkę, będziesz miała w sumie to samo, ale z tą różnicą że taki facet będzie musiał zrobić wszystko czego sobie zażyczysz, unikniesz rozczarowań :)