Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej kupić smartfon 5 cali czy tablet 10 cali?

Polecane posty

Gość gość

Obydwa mają dual sim, modem 3G, właściwie jedyną przewagą smartfona jest znacznie lepszy aparat fotograficzny ale za to jako czytnik tablet jest wygodniejszy i do internetu też, smartfon kosztuje 620 a tablet 400

Gość gość
ja kiedys dostalam tablet w prezencie i oddałam 8 letnemi kuzynowi, nie byl mi potrzebny, do internetu np do siedzenia na forum wygodniejszy jednak jest laptop, a tablet to niewiadomo po co to stworzyli, chyba tylko do ogladania filmów w łózku :)

Gość gość
podaj link do obu lub nazwe

Gość Turkuć
Smatfon 5 cali. Taki można bez problemu trzymać ze sobą będąc w terenie i błyskawicznie wykorzystać w razie potrzeby korzystając tylko z jednej ręki. Robienie zdjęć, gps, wyszukanie potrzebnej w danym momencie informacji w internecie, słuchanie muzyki jest wygodniejsze na smartfonie. Tablet lepszy jest do czytania ebooków, oglądania filmów i grania w gry.

Gość gość
Ja się ostatnio przekonałam do firmy XP Pen jeśli chodzi o tablety graficzne. Wcześniej mialam przez jakiś czas Wacoma (pożyczałam od znajomej) i powiem że mój XP wcale nie odstaje. Kupowałam przez stronę https://mirapolnext.pl/ Dokładnie to jest model XP-pen star 05, dużym atutem jest tutaj połączenie bezprzewodowe nie ma kabli plątania się przewodów i tak dalej.