Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marzę o miłości na całe życie

Polecane posty

Gość gość

szkoda, że to nie możliwe, bo kobiety nie mają uczuć i chcą tylko modela do związku.

Gość gość
a wy chcecie tylko modelki, najlepiej z duzym biustem i bogatej zeby jeszcze was najlepiej utrzywywala, taka przykra prawda

Gość gość
wcale nie chcę modelki tylko normalną dziewczynę jakich wiele widuję każdego dnia na mieście, dużych cycków też wcale nie musi mieć

Gość gość
a utrzymac sam się potrafię.

Gość gość
Znakomita większość kobiet chce kochać z wzajemnością zwyczajnego,wrażlwego faceta. Modele się nie nadają.

Gość gość
Rozumiem to pragnienie. Wiele osób tak ma, to naturalne. Ja całe swoje życie marzyłam o wielkiej miłości, jestem cholerną romantyczką, ale wiesz co? Rozejrzyj się. Może osoba, którą mógłbyś pokochać jest bliżej niż myślisz? U mnie był to mój pierwszy chłopak. Pierwsza miłość. Zeszliśmy się po latach i mimo moich oporów, naprawdę dziecinnych (czy aby na pewno go chcę?), jestem szczęśliwa. Jestem zakochana po uszy od dwóch lat. A czy on wygląda jak model? Nie. Zdecydowanie nie. Ale dla mnie jest najcudowniejszym mężczyzną na świecie i żaden opalony piękniś z kaloryferem na brzuchu nie jest w stanie mnie mu odebrać.