Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chod******onflikcie Haji Awarii i Ciotek?

Polecane posty

Gość gość4imp
A zabrzmialo jak do mnie. :( Nie wiem czy mam priv z Widmo czy nie, a nawet gdyby :P jestem w stanie dac odciac sobie lewego palca u prawej nogi, ze Widmo i Koke to dwie rozne osoby. Z reszta to jest logiczne dla kazdego. ;)

Gość gość
trzeba mieć zjepany beret żeby privować z debilem ktory wyzywał od kuref , pedofilów, straszył, szantażował, informował o próbach samobójczych. koke nie broń się spod oranje :-d:-d:-d:-d szoke

Gość gość
Taka mądra i wyniosła a nie wie ze pisze się ZRESZTĄ tobie i tak nikt tu nie uwierzy i w*********j szmato

Gość gość
Widmo priwuje z TCC?

Gość gość
Wachlarz powinnaś być na tej liście zamiast Nieogryzka. Ucz się od niej klasy dzifko z Sopotu ciagnąca drągala Wilka i Najszybszego :-D

Gość gość
WIDMO prosił cie o obronę ty idiotko? Po uja się wtracasz

Gość gość4imp
Jestem ignorantem piszac. To prawda. O przepraszam. Zreszta to prawda. :P :D

Gość gość
Na każdym kroku się osmieszasz nikt nie chce z tobą pisać a ty nadal się wp*****lasz i wszędzie musisz wsadzić swoje trzy grosze. Daj sobie spokój. Ero bez ciebie przeżyje.

Gość gość
Ale ona bez ero nie :D

Gość gość
Wypiertalaj szambiaro z łoniarzami bo dopiszemy cię do listy. Każdy ma wyjepane na ciebie, twoje 5minut już dawno minęło. Możwe odpal swoj jakiś stary nick, otwórz piwnicę i pisz poezję. Lub idź na dział ogólny:-P

Gość gość
Przecież widmo z nią pisze no jak wy możecie tak ja obrażać :P :P

Gość gość
Nie robimy niczego, czego ona nie zrobiła wcześniej :D

Gość gość4imp
Pelna kultura. :) Rozumiem, ze Ty mozesz wyrazac opinie, a ja nie. Oooo. :O Myslalam, ze tutaj wszyscy sa rowni. ;) Jedyne czym sie roznimy to to, ze Ty piszesz bajki wylogowany/a, a ja na nie. :P

Gość gość
urocza ma już zameldowane dane do listy :D:D:D bałwanki daliście się zrobić jak mameje :D:P:D leszczyki nie wiarusy ;):D:D:D:D:D:D:D:D paniom całuję rączki 😘 panom stanowczy uścisk dłoni

Gość gość
ty piszesz z gościa :-D bronisz psychola, twoje zdjęcie latało po forume weź mnie kurfo nie rozśmieszaj. przysłał cię widmok bo się dziecko rozpłakało idź go pociesz i opciagnij mu.dobra w tym jesteś :-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
stary dziad rozróbę zrobił jak za dawny lat kiedy każda urocza czaszka chciała adonisa :D:P:D gęgać leszczyki i pelikany :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Nie wierzę ze widmo priwuje z tą lafirynda

Gość gość
ACHTUNG!!!!!Duch wpisze Wachlarza na listę :-P:-P:-P:-P:-P 35 letnia mężatka zdradzająca męża z nickami z ero. Jest znudzona, niedopchnięta, wulgarna i samotna. Lubi podczas seksu wkładać paluchy z nóg facetowi który ją posuwa. To bardzo zboczona baba. Dla sławy da się zerżnąć nawet redaktorowi naczelnemu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
podchodzisz mi pod vere kiedyś byłaś do rzeczy ale później juksik dupsik cię sprowadził na manowce :D:D:D:D:D teraz leszczyk boi się zalogować w obawie przed listą uroczej razem z zaskrońcem nie mają odwagi nosa wychylić :D:P:D

Gość gość4imp
Pisze z goscia, ale sie podpisuje. Nie chce mi sie logowac na tel. Slabiutko 14.08 . ;)

Gość gość
Słabiutka jesteś ty, nie zapomnij zabrać @ od Petrova bo chciałaś z nim privować ale Widmo/Koke lub Wilk będą wiedzieli kto to 🖐️

Gość gość
zostawcie ją niech sobie popisze z duszkiem może coś zaiskrzy i będzie opowiadanie :-D przy okazji zwiedzi Chorzów :-D:-D

Gość gość4imp
Tak chcialam maila. :D Moje kochane mitomaniaki. ;) Nie prosciej byloby podac swojego. :P Moze odpowiesz mi kiedys na pytanie, bo to mnie bardzo podnieca. Kiedy sobie trzepiesz oblizujesz potem palce z nasienia? Jak smakuje? Achtung szczegolnie mnie podnieca. Lubie rubasznie. ;)

Gość gość
nikogo normalnego nie obchodzi kto z kim privuje, a jakiś debil psychiczny wyzywa kobiety i szuka sensacji. Ludzie przechodzą na @ bo tutaj nie da sie normalnie porozmawiać.

Gość gość
Chory paranoik nawet w kobietach widzi koke. Choroba postępuje jak widać. :D

Gość gość
Mnie też czub wmawia, że jestem kokej. :D

Gość gość
Czwarty Wachlarzu jak smakuje nasienie Wilka Najusia i reszty? :-P:-D:-D

Gość gość
koke deklu możesz mi podskoczyć przepiszę cię tak że będziesz płakał:classic_cool:

Gość wadera69
Czy trzeba byc Koke, albo Najem, zeby zaistniec na forum?