Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Rafał

Jakie kwiaty??

Polecane posty

Gość gość Rafał

Witam. Drogie Panie:) potrzebuje pomocy. Poznałem pewną dziewczynę i w jej urodziny odbędzie się nasze pierwsze spotkanie. Wiem, że bardzo lubi kwiaty, szczególnie kaktusy, ale na urodziny to nie wypada. Moje pytanie brzmi jakie kwiaty kupić? Bukiet róż? Jeśli tak to jaki kolor? Dodam jeszcze, że mam rywala i chciałabym zaimponować:) z góry Dziękuję za podpowiedzi.

Gość gość
"mam rywala i chciałabym zaimponować" - buhahahahahaha. a ja chciałabym, żebyś KOBIETO wreszcie zmądrzała w tym roku!!!!!

Gość gość
Pełno jest o mowie kwiatów w necie, poszukaj

Gość gość
Nie kupuj standardowych czerwonych róż bo to oklepane. Może uda Ci się znaleźć odmianę Chicago Peace ( jeśli lubi romantyczne klimaty to powinny jej się spodobać ) Albo Papa meilland ( róże w kolorze wina ). Obie odmiany mają większe kwiaty od standardowych róż. Popytaj w kwiaciarniach może Ci sprowadzą:)

Gość gość
Popatrz sobie na przykład na ofertę http://kwiaciarniasonia.com/. Tam masz w galerii bukiety okolicznościowe, myślę, że wybierzesz jakiś odpowiedni ;)

Gość valarmorghulis
Mężczyźni najczęściej kupują jedną czerwoną różę, albo kilka czerwonych róż. To jest jak plaga, kobiety są tym znudzone, tak mi powiedziała kwiaciarka gdy chciałem właśnie takie kupić. Lepiej jakiś niewielki bukiecik. Jest dużo oryginalniejszy i łatwiej go trzymać, jak np pójdziecie na spacer. Zobacz na http://www.kwiaciarniaagnes.pl/ tam przykładowe kompozycje.