Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fantazjowanie o koledze mojego męża

Polecane posty

Gość gość

Czy wam też się to zdarza, i co powoduje, że podnieca was kolega waszego męża? Jestem 2 lata po ślubie. Marcina poznałam zaraz po tym jak poznałam męża. Znamy się ok. 5 lat. Zawsze wydawał mi się fajnym facetem, ale ostatnio pojawia się w moich dzikich fantazjach. Zaczęło się to od wspólnego wyjazdu na wakacje w tamtym roku jak podejrzałam go nago. Wtedy zaczęłam myśleć o nim erotycznie. Jak kocham się z mężem wyobrażam sobie, że to Marcin i od razu zalewa mnie fala orgazmów. Seks z mężem jest super ale na myśl, że mąż oddaje mnie koledze odpływam momentalnie.

Gość viola jola
Mam podobnie i nie widzę w tym niczego dziwnego. Wszystkie mamy chyba mocno wybujałe fantazje. Kiedyś przez kilka miesięcy mieszkał u nas przyjaciel męża. Po rozwodzie organizował sobie mieszkanie, itd. Na początku był dla mnie zupełnie aseksualny. W pokoju, gdzie spał niedaleko naszej sypialni nie było drzwi. Jak wstawałam nad ranem do łazienki to widywałam do śpiącego nago, i to z erekcją. Ten widok bardzo mnie podniecał i od tamtego czasu kolega towarzyszy mi w fantazjach. Ale to tylko fantazje. Nigdy nie odważyłabym się na seks z obcym facetem.

Gość gość
A co można myśleć o jajkach? Sorki, ale ta fotka raczej nie daje do myślenia.

Gość gość
Chyba w prostej linii pochodzisz od goryla.

Gość gość
kurfy

Gość gość
Kurcze ja też mam fantazje z Marcinem ale nie jest kolega mojego męża, wogole się nie znają. Szkoda ze Marcin mnie nie chce :(

Gość twoj mąż
Przyznam sie ze ja tez mam fantazje z Marcinem. Trafiam go piescia w zęby a on pada na glebe

trawa u sasiada zawsze bardziej zielona.U nas wszystkie napięcia rozładował seks w większym gronie ale ciągle razem.Bez zdrad, bez flirtów na boku.Mamy teraz takie przeżycia i zabawy ze każdy potencjalny obcy kochanek wydaje się niewinny i nudny