Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćewunia

Jest dużo fajnych i wolnych kobiet 30 letnich

Polecane posty

Gość gośćewunia

Patrzę po znajomych, jest teraz taki czas że bardzo dużo ludzi bierze śluby, rodzą się dzieci, ale mam też dużo koleżanek singielek, którym nic nie brakuje, wręcz przeciwnie, są jakby wyrazistsze, nie boją się samotnego życia, przez to ze nie utonęły wcześnie w pieluchach, musiały zbudowac swoje życie inaczej. Atrakcyjne z wyglądu. Romantyczki - idealistki, albo twardo stąpające po ziemi. Jednocześnie nie widzę takich facetów. Ci normalni i porządni zostali dawno mężami, ci z którymi coś nie tak i coś nie wyszlo, rozwodzą się, ci co zostali sami są w chorych układach rodzinnych albo nie potrafią być z kobietą, albo są nieodpowiedzialni, niedorośli. Znaleźć kogoś w tym wieku graniczy chyba z cudem.

Gość gość
No i właśnie się mylisz - tutaj jest jeden 30-latek, który narzeka na brak fajnych kobiet niedużo przed 30. Jestem wysoki, wysportowany, brunet, zakończona dobra, wyższa uczelnia, uprawiam dużo sportu (dbam o siebie), mam wszystkie zęby, nie łysieję, chciałbym stałego związku, a brak na horyzoncie fajnych przedstawicielek przeciwnej płci, a jednocześnie młodszych nie więcej, niż o 5 lat.

Gość gość
niepowiedzialbym że jest dużo fajnych kobiet, wszystko to d***** z powiedzeniem, że jak masz takie podejście to nie dziw sie że żadnej nieznajdziesz.

Gość gośćewunia
Jeden to nie za dużo jak na 38-milionowy kraj...

Gość gość
gość dziś No i właśnie się mylisz - tutaj jest jeden 30-latek, który narzeka na brak fajnych kobiet niedużo przed 30. Jestem wysoki, wysportowany, brunet, zakończona dobra, wyższa uczelnia, uprawiam dużo sportu (dbam o siebie), mam wszystkie zęby, nie łysieję, chciałbym stałego związku, a brak na horyzoncie fajnych przedstawicielek przeciwnej płci, a jednocześnie młodszych nie więcej, niż o 5 lat. xxx No i jasnym jest, że mam wymagania - nie wezmę takiej, która o siebie nie dba, która waży tyle co ja 85kg, ale przy 189cm wzrostu

Gość gość
Nie ma takich dużo, sa tylko zryte dziewice albo poobijane po zwiazkach. Wolnych po 30stce fajnych tez nie ma.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie wiem gdzie szukasz bo ja nawet tu na kafe spotkalam duzo fajnych facetow okolo 30. Zwiazki osob gdzie oboje sa okolo 30 sa trwalsze. Facet po przejsciach czy - jak wolisz - zdradzony i porzucony to na pewno nie jest dobra opcja. Ale wolnych uczuciowo facetow okolo 30 jest naprawde sporo i to nie zaden cud znalezc takiego. Pocaluj zabe - zamieni sie w ksiecia

Gość gość
Znowu gadanie w stylu jestesmy same bo jestesmy piekne i wspaniale a mezczyzni ci fajni to zonaci a kawalerowie sa "ble"

Gość gość
Typowe kobiece spojrzenie na rzeczywistość, jest mnóstwo wolnych super 30-latek, ale wśród wolnych 30-latków został najgorszy sort :P Więcej pokory autorko, bo fakt jest taki że ci co zasłużyli i ci normalni już mają swoje drugie połowy, a reszta na ogół sama jest sobie winna, bo albo czekają na nieistniejące ideały, albo woleli się bawić kiedy była pora na szukanie partnera.

Gość gośćewunia
No to niestety ja nie należę ani do jednych ani do drugich.

Gość gośćewunia
Właśnie gdybym się bawiła , imprezowala na studiach to prędzej mogłam kogoś poznać, niż siedząc w domu i ucząc się ...

Gość Zuzanna Amelia ææ
16.47 - Mysle , ze przesadzasz. Rozne sa powody dla ktorych ludzie sa dluzej sami. Jednym z takich powodow jest edukacja. Natomiast faktem jest , ze ludzie ktorzy sa sami czesciej przestaja o siebie dbac i zabiegac o wzgledy potencjalnej partnerki/partnera. Brak powodzenia szybko obniza wiare we wlasne mozliwosci a to niemal automatycznie przeklada sie na mowe ciala.

Gość gość
No tak, ale czasy świetności 30 -latek bezpowrotnie minęły. To są już kobiety zużyte, odstawione przez życie na boczny tor. A jak były w małżeństwie i wychowują dzieciara to już w ogóle tragedia i dno. Takiej nikt ze zdrowym rozumem nie weźmie. Odpady społeczne.

Gość gośćewunia
Odpady społeczne? Znam taką jedną, ma dwie córki , jest jedną z mądrzejszych kobiet jakie znam, a rozwiodła się dla dobra obu stron. To jest bardzo silna kobieta, a nie odpad społeczny. Gratuluję "głębokiego" wejrzenia

Gość Zuzanna Amelia ææ
16.54 - Piszesz jak 30 letni prawik

Gość gośćONAaa
Zuzanna Amelia ææ dziś Nie wiem gdzie szukasz bo ja nawet tu na kafe spotkalam duzo fajnych facetow okolo 30. Zwiazki osob gdzie oboje sa okolo 30 sa trwalsze. Facet po przejsciach czy - jak wolisz - zdradzony i porzucony to na pewno nie jest dobra opcja. Ale wolnych uczuciowo facetow okolo 30 jest naprawde sporo i to nie zaden cud znalezc takiego. Pocaluj zabe - zamieni sie w ksiecia xxx Akurat się z Tobą nie zgodzę. Facet zdradzony i porzucony, jeśli wyleczy się z dawnej miłości, będzie najlepszym partnerem - będzie potrafił docenić uczciwość i nigdy nie zdradzi, bo wie, jak to boli drugą osobę. Oczywiście mówimy o ogóle, zawsze wyjątki się znajdą.

Gość gość
dziewczyna po przejsciach, jesli bez dzieci, to osoba pelnowartosciowa, jesli ma dzieci, to musi trafic na tez dzieciatego i dla takiego jest tez pelnowartosciowa kobieta kazdy musi trafic na swego

Gość gość
samotna 30-latka to stara panna z fochami i uprzedzeniami. Facet 30-letni bez problemu może znaleźć sobie kobietę nawet o 10 lat młodszą, po co miałby użerać się ze starą, zarozumiałą babą.

Gość gośćewunia
17:03 dziękujemy głosowi ludu

Gość Zuzanna Amelia ææ
gośćONAaa - Dlatego napisalam "wolny uczuciowo". Wolny uczuciowo to taki ,, ktory poradzil sobie z przeszloscia , nie teskni za byla , nie szuka jej na fb i nie sni o seksie z nia , nie broni jej , potrafi skrytykowac i wystapic przeciwko niej. Taki facet jest gotowy na nowy zwiazek. Tyle , ze to przewaznie bardzo dlugo trwa. Cos jak kwarantanna po dzumie.

Gość gość
faceci po 30tce nie szukaja 10 lat mlodszych - tani, stary, zuzyty stereotyp. takich szuka taka grupa facetow ktorzy nie szukaja stabilizacji jezscze albo w ogile nie mysla powaznie o zakladaniu rodziny, ew. bardzo starzy kawalerowie z niklym doswiadczeniem w relacjach uczuciowych, ktorzy maja gigantyczne kompleksy i niewiele do zaoferowania, a nawet w ich przypadku to ze szukaja, nie znaczy ze skutecznie.

Gość gość
Właśnie gdybym się bawiła , imprezowala na studiach to prędzej mogłam kogoś poznać, niż siedząc w domu i ucząc się x A kto ci kazał siedzieć w domu? Ja też się uczyłem, co nie przeszkadzało mi na poznawanie osób i bawienie się. Żonaty co prawda jeszcze nie jestem, ale od ładnych paru lat jestem w szczęśliwym związku i jak dobrze pójdzie to tak już zostanie :) Znalezienie sobie partnera/partnerki to żaden problem, trzeba tylko ruszyć tyłek i coś zrobić, a nie czekać aż ktoś sam spadnie nam z nieba, albo co gorsza czekać na wymyślony w głowie ideał, bo ludzie idealni nie są z natury.

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ dziś gośćONAaa - Dlatego napisalam "wolny uczuciowo". Wolny uczuciowo to taki ,, ktory poradzil sobie z przeszloscia , nie teskni za byla , nie szuka jej na fb i nie sni o seksie z nia , nie broni jej , potrafi skrytykowac i wystapic przeciwko niej. Taki facet jest gotowy na nowy zwiazek. Tyle , ze to przewaznie bardzo dlugo trwa. Cos jak kwarantanna po dzumie. xxx wiem coś o tym mi zajęło to prawie 3 lata, kiedy wreszcie mogę powiedzieć, że jestem wolny i gotowy na nowe...

Gość gość
A gdzie sie poznaje ludzi po 30?

Gość gośćewunia
No to widocznie miales czas na te zabawy. Ja robilam dziennie dwa czasochlonne kierunki związane z moją pasją a nie jakaś ekonomia i bywało że w sobotę rano albo w niedziele wieczorem latałam na uczelnię. Od czasu do czasu szlam na imprezę ale było to kilka razy w semestrze, a nie w miesiącu.

Gość gość
najważniejszy argument, ze kolega nie łysieje:), jakby to miało znaczenie dla normalnej kobiety:)

Gość gość
Ja też nie latałem po imprezach co weekend, bo oprócz nauki miałem pracę, ale nie unikałem nowych znajomości jeśli była taka okazja, bo lubiłem poznawać kobiety i z nimi rozmawiać... i żeby nie było, nie chodziło mi o ich zaliczanie, tylko raczej o bezinteresowne kumplowanie się :)

Gość gość
gośćewunia dziś No to widocznie miales czas na te zabawy. Ja robilam dziennie dwa czasochlonne kierunki związane z moją pasją v Uuuuu geniusza mamy na topie. No to nic dziwnego ze nikogo nie mozesz znalezc

Gość gość
Kobiety w tym wieku maja czesto duzo sexu..ale czesto stare panienstwo.

Gość gośćewunia
17:28 Rozmowa kulturalna = rozmowa bez nieuzasadnionej złośliwości Mówię jak było i nie widzę związku studiowania dwóch kier z byciem geniuszem. Sorry.