Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćewunia

Jest dużo fajnych i wolnych kobiet 30 letnich

Polecane posty

Gość gość
Człowieku nie wiesz o czym chyba mówisz. Wyrwac panienke w wieku 30 lat jest latwiej niz w wieku 20. Przynajmniej ja i paru kolegów tak twierdzi. Masz to co Ci młodsi ( jeśli się nie zapusciles) a dodatkowo to czego tamci nie mają (stabilizację, pracę, kase). Jak byłem młodszy ile to człowiek musiał się nakładać i nasciemniac żeby zaliczyć. A teraz, nie dość ze aż tak bardzo Ci nie zależy bo można inaczej ;) to same przychodzą. I nawet nie musisz ukrywać o co Ci chodzi ważne żeby robić to kulturalnie i z taktem.

Gość gośćewunia
Jak dla mnie biżuteria to strata kasy i nigdy o nią nikogo nie prosilam. Śmieję się nawet, że te klejnociary mają facetów, a mnie świecidełka nie kręcą i mam tylko jeden kiepski związek na koncie.

Gość gość
30-latka się nie nadaje?! no ok... mam 25 lat, rok temu 'uciekł' ode mnie facet starszy o 5 lat bo powiedziałam mu, że nigdy nie byłam w żadnym związku...ja się czuję dziwnie bo mi faceci wytykają brak 'doświadczenia', współczuję Was drogie kobietki 30+ ...Trzymajcie się :)

Gość gość
gość dziś x Prowo 0/10

Gość gość
niestety nie prowo :) nie użalam się nad sobą ale pokazuję jakimi schematami myślą niektórzy ludzie...

Gość gość
gość dziś niestety nie prowo usmiech.gif nie użalam się nad sobą ale pokazuję jakimi schematami myślą niektórzy ludzie... x nie możesz być kobietą! bo nie wyzywasz mężczyzn tylko użyłaś słów "niektórzy ludzie"

Gość gość
bo nie uważam, że kobiety są spoko a faceci są źli (w dużym skrócie) :) to nie zależy od płci...

Gość gośćewunia
Niestety nie pogadasz z nikim. Na kafeterii 95% ludzi tak uważa ;-)

Gość gość
mam auto 15 letnie i jakoś nie mam zbytnio żadnego na oku na które mógłbym zamienić bo niezbyt mi się podobają a te co mi się znowu podobają to słabiej zapierdalają od tego co mam teraz, wiec skoro mam auto za którym sporo osób się ogląda to po co mam je zamieniać na jakieś słabo jeżdzące gówno

Gość gość
Zachwalasz publicznie siebie, ale bez powodzenia. Typ jaki reprezentujesz - niekobieca, zarozumiała mitomanka - zostaje zrzędliwą starą panną. Niedawno twierdziłaś, że jestes we wspaniałym związku, ale ten idealny model faceta z którym byłaś, poszedł w sina dal. Natomiast tzw pogardliwe przez ciebie "klejnociary" i "tapeciary" opócz wykształcenia i kariery maja udane małżeństwa, rodziny. Niedługo założysz topik: "Najlepiej być starą panną". Błaźnisz się coraz bardziej.

Gość gość
gość dziś gość dziś a dlaczego facet nie moze ugotowac obiadu, a kobieta ma gotowac? raczki panu urwalo? x x ja mogę ugotować a pani mi raz na pół roku coś w aucie wymieni, naprawi, ok?

Gość gość
Dla gościaewuni nie ma nikogo, kto by jej dorównał, ma skłonności masochistyczne, bo prosi się aby jej dopierdzielić. Żałosna i głupia.

Gość gośćewunia
Gadaj zdrów :-D

Gość gość
Wybieracie sobie mężczyzn, którzy nie potrafią nic a potem marudzicie :P Jak te co lecą na bad boyów

Gość gość
18:59 Ty natomiast pieprz dalej, mamy bekę z ciebie!

Gość gośćewunia
No bo ja taka już jestem głupia, nie to co Ty. Kazdy moj post to musi byc powod do salw smiechu dla takich jak ty. Ale nieladnie tak się śmiać z glupiutkich.

Gość gość
Jesteś głupia, bo opowiadasz publicznie o swoim życiu, wychwalasz samą siebie, swojego faceta, swoja "urodę" , a innych obrażasz i wysmiewasz. Nie jest to normalne ani sympatyczne. Moim zdaniem jesteś zakompleksiona lub chora psychicznie.

Gość gośćewunia
Nienormalne są osoby które hejtują kogoś wybranego na forach publicznych . poczytaj sobie w internecie o tym zjawisku i co się za tym kryje i nie zawracaj tyłka tylko zajmij się swoim problemem z głową

Gość gość
Ty wszystkim wmawiasz różne rzeczy, a swojej choroby nie widzisz. Chce ci pomóc, cos uświadomić, ale to chyba niemożliwe. Będziesz wracać i zamęczać wydumanymi problemami, żałosne

Gość gośćewunia
Twoja rozrywka to pisanie obraźliwych rzeczy obcej osobie na forum. To nie jest normalne. Do tego Cierpisz na paranoje , co ci już ktoś na innym temacie zasugerował, a Ty dalej grasz we "wszyscy nienormalni tylko nie ja " powinnaś mi płacić że w ogóle poswiecam czas na odpisywanie

Gość gość
Powinnaś raczej zapłacić swojemu psychiatrze, mylisz mnie z kims innym, żałosne

Gość gośćewunia
Bo Nie ma nic bardziej żalosnego, pomylić kogoś tam gdzie wszyscy piszą z gości. Aczkolwiek poziom hejtu i paranoi (wmawiania mi np tego że to ja rzekomo wszystkim coś wmawiam) był ten sam :-)

Gość gość
Nieprawda, że ty rzekomo coś wszystkim wmawiasz, ty rzeczywiście to robisz, ale przestało mnie to obchodzić. Radź sobie sama ze sobą.

Gość Kassiaa 30
Każdy jest nienormalny na swój sposób. Chodzi o to, żeby umieć "dogadać" się z tą cechą i albo "pyknie" i będzie miło, albo od razu trzeba uciekać daleko, oj bardzo daleko... Pozdrawiam wszystkich miłych mniej lub bardziej i tych fajnych lub nie ;)

Gość gośćewunia
Nie odchodz, o moja arcymądra psychoterapeutko, jak sobie poradze bez twych komentarzy?

Gość gość
Jestem niewierzaca ale po przeczytaniu tego watku dam chyba na jakas msze do kosciola, meczetu i synagogi naraz w podziece za to, ze wyjechalam z Polski dawno temu :-D Ludzie, wyluzujcie troche! W wieku 30 lat to zycie sie dopiero zaczyna! Skad sie u Was w takim mlodym wieku biora poglady rodem z Ciemnogory? Skad tyle nietolerancji, nienawisci, pomiatania innymi, checi ich ponizania za to ze maja inne poglady niz Wy?

Gość gość
No właśnie, dlaczego ludzie, którzy wyjechali chcą nam wmówić, że jesteśmy gorsi lub z Ciemnogrodu. Wszędzie sa ludzie i taborety, a najwięcej maja do powiedzenia taborety z zagranicy.

Gość Kassiaa 30
Podpisuję się pod tym co napisałas obiema rękoma i nogami też :P. Taka polska mętalność, choć na szczeście są jeszcze ludzie, którzy potrafią spojrzeć na siebie bez nienawiści, hejtu i zawiści... I są to często 30latkowi wlasnie. I Ciebie i ich pozdrawiam;). Miłego tam na obczyźnie :)