Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spod jakiego znaku zodiaku ludzie są najfajniejsi wg was?

Polecane posty

Gość gość
z tym aniołem i znakiem to się sprawdza :)

Gość gość
STRZELCE BOSKIE

Gość gość
A baran? Jaki jest?

Gość gość
Podjarany, ale egoistyczny w łóżku, to jemu musi być dobrze. Uparty, jak muł.

Gość milena_jestem
Ja mialam przyjaciolke barana ktora byla bardzo energiczna ale i nieslowna i czasami nawet falszywa :) Strzelce sa bardzo spoko, moja najlepsza przyjaciolka to strzelec, leniwa ale mozna na nia liczyc, zabawna , kochana :) Ja nastomiast wraz z mama jestesmy byki, bardzo wrazliwe choc ukrywajace emojce, jesli chodzi o mnie to mam spory temperament, jestem otwarta, lubie pomagac ludziom, podrozowac, spotkac sie w wiekszym gronie, duzo sie smieje i jak kocham to z calego serca, podobno jeszcze wagi sa super, mam kumpelke wage, mega rodzinna, prawie w ogole sie z nikim nie spotyka procz rodziny. :P

Gość milena_jestem
*panna nie waga. Waga to moj kuzyn, leniuszek i zarlok, ale mily choc czasami mowi za wiele glupotek na raz :p

Gość gość
hahaha

Gość gość
Skorpiony są spoko, wagi- tragedia, faktycznie żarłoki i leniwce,a do tego nigdy nie wiedzą czego chcą.

Gość gość
SKORPION to najpodlejszy znak,podły,zawzięty i fałszywy. Z takim jak masz nie po drodze to cie zniszczy i nie mowię tu o partnerstwie ale ogólnie.

Gość gość
znam jednego koziorożca, ciacho niesamowite, milczek i nigdy nie wiadomo co on myśli i co zrobi lub powie jak już coś powie a nie zignoruje i pójdzie sobie, strasznie wkurzający a wybitny fachowiec, jestem jego kierowniczką no formalnie chociaż bo on to robi co chce nie to żeby coś źle robił ale on się nie słucha :O nawet prezes jak coś od niego chce to mówi, że ma prośbę :D strasznie wkurzający jest ale niesamowity najchętniej dała bym mu w ryja i zaciągneła do łóżka :O

Gość gość
Najfajniejsi to Wodnik, Bliźniak, Strzelec Najgorsi to Waga i Panna

Gość gość
Najfajniejsi to panna baran i lew a najgorsi to widnik koziorozec

Gość gość
A i jeszcze najgorszy jest byk i skorpion

Gość gość
Najlepsze są lwy pozytywne lubią być w centrum zainteresowania nie można się z nimi nudzić ;-) skorpiony nie lubię ich tych których znam mają słabość do alkoholu znam 4 panów spod tego znaku i wszyscy naduzywaja alko i papierosów,Koziorożce konfliktowi i lubią zdradzać, byki samoluby widzą czubek swojego nosa ich zdanie jest najlepsze, wodnik głośne i balaganiarze to tyle z mojego doświadczenia ;-)

Gość gość
Najbardziej pozytywne i szlachetne osoby jakie pojawiły się do tej pory w moim życiu to na miejscu 1.lew, na 2. byk, bliźnięta, waga, na 3.ryby, panna.

Gość gość
byk jest szlachetny? ;) klocilabym sie z toba

Gość gość
16:16 masz racje :) a skorpiony dodatkowo sa zli i niemili dla innych

Gość gość
A o raku co wiecie?

Gość gość
Jak byk jest szlachetny to ja jestem ksiadz

Gość gość
Jestem Bykiem i nienawidzę lwów, te dwa znaki raczej za sobą nie przepadają, chociaż moja matka jest lwem i jest spoko, siostra też, ale były spore konflikty między nami i nieraz są do tej pory. Lubię wodniki, Bliźniaki, Ryby, nawet Skorpiony. Za Pannami nie przepadam, czepialscy, lubiący wtrącać się w nie swoje sprawy, zadzierający nosa. Strzelce nawet są spoko.

Gość gość
Ruby lubią się wtrącać w cudze sprawy są spokojne i ustepliwe znam 3 osoby takie właśnie są ;-)

Gość gość
gość wczoraj z tego co zauważyłam to faceci spod znaku Panny to takie pipki Niedojdy życiowe. Na faceta marni,ale na kumpla ok. Tam samo jak geje

Gość gość
Byki tez maja problem z nalogami podobni są do skorpionow, byk skorpion i Koziorożec to wg mnie trzy najgorsze znaki zodiaku

Gość gość
Sorry, jestem Bykiem i nie mam nałogów, nie palę ani nie piję, chociaż raz na jakiś czas okazyjnie lubię wypić, nie jestem imprezowiczem, na palenie nieraz mnie najdzie i przez jakiś czas palę, ale potem potrafię rzucić i nie palić przez lata.

Gość gość
16:40 racja :)

Gość Pani Rak
Skorpion-czuły,zaradny,troskliwy,opiekuńczy,kochający,pracowity.Taki jest mój ten jedyny ,jesteśmy zgodnym małżeństwem od 40 lat:).Ja jestem Rak :) .

Gość gość
Najgorsze: byk numer jeden, koziorozec numer dwa, skorpion strzelec i wodnik na trzecim miejscu

Gość gość
Najgorsze bliźnięta potwory !!!!!ludzie spod znaku baranów obojętnie czy kobieta,czy facet są wspaniali ,koziorożec kobieta zimna nieosiagalna ,pociągająca

Gość gość
Wodnik jest p*****lniety i skorpion tez

Gość gość
Spod znaku smoka wawelskiego