Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spod jakiego znaku zodiaku ludzie są najfajniejsi wg was?

Polecane posty

Gość gość
Hehe nooo rak ze skorpionem niezły duet ;) dziwne ze jeszcze sie nie pozabijaliscie, dwa cholerne nerwusy.

Gość gość
16:46 drugi post :) masz racje

Gość gość
Temat brzmi najfajniesze znaki, a wy wymieniacie kogo nie lubicie:/ Druga sprawa, że ludzie podają swoje znaki :/ Kilka słów ode mnie: Ja jestem skorpionem i najlepiej dogaduje się z: - rybami - koziorożacami - bykami - rakami

Gość gość
Najgorsze sa byki, to znak do eutanazji, Wodniki dupki, reszta ok.

Gość gość
17:17 hahaha dobre i prawda a post powyzej powyższego: rzeczywiscie dogadujesz sie z nimi bo sam taki jestes czyli nerwus a do tego niesympatyczny

Gość gość
17:05 nie czepiaj sue, temat jest o znakach wiec rozmawiamy o znakach, widac jaki jestes niemily i czepialski hehe

Gość Do Pani Koziorożec 63 lata
Chyba jednak od niedawna interesujesz się astrologią, bo raz, że ascendent, a nie ascedat, a dwa to Koziorożec pasuje do Raka. Nie pasuje np Lew, Baran

Gość gość
Mialo byc 17:09 , sory za pomylke

Gość gość
Rozwiodlam sie ze skorpionem , cos strasznego

Gość gość
A ja mam faceta skorpiona mecze się z nim myślę o rozstaniu ten typ nie nadaje się żeby zakładać rodzinę

Gość gość
z lwem i koziorożcem to nie tak to nie jest polecany związek, rzadko się uda, obojgu braknie cierpliwości. lew raczej nie da rady złapać koziorożca, zwieje mu wysoko w niedostępne góry ;) ale to są najtrwalsze i najlepsze związki.

Gość gość
Najfajniejsze są koziorożce. Znam jednego koziorożca, który jest inteligentny, miły, empatyczny, dobry, wrażliwy, uczuciowy, uczciwy, prawdomówny, sprytny a przede wszystkim skromny :D

Gość gość
Pani Rak dziś TE pseudo zalety się zgadzają ale warunkiem jest że trzeba mu ulegać jak wrzodowi na duupie a już łóżko masz obowiązkiem niekoniecznie przyjemnoscia dla ciebie, bo inaczej kicha.

Gość byczek jest ok
A ja jestem Pania Byk,wrazliwa, niesmiala i wierna,zakochana w swoim mezu, Koziorozcu. Kocham nature,zwierzeta, mieszkam na wsi i nie jestem zadna materialistka. Zawsze najlepiej dogadywalam sie z innymi znakami ziemskimi, tj. Pannami, Bykami i Koziorozcami. Zawsze dre koty z Lwami i Strzelcami, iskry sie sypia. Zupelnie nie rozumiem Ryb i Wodnikow, nie moja bajka. Calkiem niezle dogauje sie z Wagami i Rakami a ze Skorpionem bylam kiedys w zwiazku i smialo moge o tym panu powiedziec Markiz de Sade.

Gość gość
Byki kochają wszystkich, pod warunkiem, że służą oni jako podnóżki bykowi i tańczą jak byk zagra. Pamietliwi i mściwi, za 5 groszy czy krzywe spojrzenie potrafią niszczyć do końca życia, nieżyciowi, wszystko po trupach, zawsze maja rację i są najbiedniejsi, fałszywi, mistrzowie manipulacji, ludzie obok nich sa po to aby ich wykorzystywać, kłótliwi. Najgorszy znak.

Gość gość
byki powinno się utylizować

Gość gość
Jestem bykiem i faktycznie jestem pamiętliwy, mściwy ? Raczej nie, ale pamiętliwy. Pamiętam dobrze każde wydarzenie, krzywdy jakie ktoś mi wyrządził. Ponoć Byki są podobni do Skorpionów z natury, zgadzacie się z tym ?

Gość gość
Byki to egoiści, ze wszystkimi się w końcu skłóca i szukają nowych ofiar.

Gość byczek jest ok i basta
Ciebie powinno sie utylizowac :-) kazdy znak zodiaku ma wady oraz zalety, pisanie ze jakis jest beznadziejny a reszta super jest bez sensu bo okaze sie nagle,ze wszystkie nalezy "utylizowac" . ciekawa jestem spod jakiego znaku jest "utylizator". Pewnie ognisty albo z trygonu powietrza :-p

Gość gość
Najlepsze - Rak (najlepiej się z nimi dogaduję od zawsze - bardzo ugodowy charakter), Ryby (ja jestem ryba i lubię inne rybki, tolerancyjne i uduchowione) no i jeszcze Wodnik jest ok. Trudno się żyje ze Skorpionem, Koziorożcem i Bliźniętami. Dwa pierwsze pamiętliwe, mściwe, zamknięte, a Bliźniak uroczy ale dwulicowy, nie można mu ufać

Gość byczek jest ok i basta
Co do mistrzow manipulacji chyba nie znacie zadnej Wagi, to sa dopiero mistrzowie lawirowania,czarowania. Byki na takie numerki sa zbyt poczciwe i klada kawe na lawe,bo twardo stapaja po ziemi i nie lubia gierek. A ze jestem uparta i pamietam krzywdy jakie mi ktos wyrzadzil? Tak,pamietam i unikam takich ludzi,nikogo nie tepie bo nie interesuja mnie takie zabawy,mam swoje zycie,o ktore dbam i nie lubie gdy ktos obcy wsciubia swoj nochal do moich spraw.

Gość gość
I już byczku manipulujesz, sama jesteś och i ach, a inni nie interesują cię, pod każdym względem, chyba że możesz coś zyskac.

Gość gość
Ja jestem skorpion K, i jestem pracowita, zaradna, szczera, otwarta do ludzi, mam dobre serce, ale jak ktoś mnie zdradzi, wykorzysta lub obrazi to dla mnie nie istnieje te n ktoś. Cenię honor, odwagę i szkielet moralny u ludzi, nie znoszę kłamstw, ordynarnych, tępych, ślizgających się po innych ludzi, cwaniaków bez honoru i zasad. Jeśli tego nie rozumiesz to omijaj mnie szerokim łukiem. Ktoś kto nie rozumie tych kilku prawd, nie jest dla skorpiona odpowiednim partnerem.

Gość gość
Co do bykow zgadzam sie, mialam przyjaciolke byka i byla taka jak piszecie, manipulatorka, nigdy nic nie miala i czekala tylko az ktos jej da, wieczna ofiara, pamietliwa, msciwa, do celu po trupach. Oczywiscie miala tez swoje zalety... zabawna, przyjacielska, kontaktowa, spontaniczna, taka troche wariatka ;) z ktora mozna konie krasc

Gość gość
Ja jestem koziorożcem i za najfajniejsze uważam: -panny -raki -ryby -skorpiony-ale z nimi różnie bywa. Ogólnie to fascynujący i pociągający znak (sama chciałabym być skorpionem), ale naprawdę potrafią być bardzo złośliwi. Niemniej jednak bardzo ich lubię! Nie mogę sobie darować, żeby i najgorszych znaków nie wymienić :P : - waga - absolutnie 1. miejsce wśród najgorszych i fałszywych ludzi, zdradzacze, liczy się dla nich tylko to, kto jak wygląda i co ma drogiego -bliźnięta- podobni do wagi, ale mniej skupieni na wyglądzie i mniej materialistyczni - byki - materialiści i podobnie jak wagi oceniają ludzi przez pryzmat wyglądu, facet byk musi mieć zawsze najlepszą laskę, na inną nie spojrzy nawet jeśli sam urodą nie grzeszy, zdradzają,

Gość gość
strzelce -ok byki i skorpiony -aut.

Gość gość
Moj maz jest skorpionem i ja tez jestem z pod tego znaku.jak sie klocimy to bardzo widowiskowo i glosno:).ale w sypialni to az iskry leca;).a z ta mściwością to trochę prawda,jestem cierpliwa ale jeśli ktoś za bardzo mi zaczyna na głowę wchodzić to wtedy boom-wybucham.a wybaczac to wybaczam ale pamiętam swoją krzywdę już na zawsze.

Gość gość
waga - absolutnie 1. miejsce wśród najgorszych i fałszywych ludzi, zdradzacze, liczy się dla nich tylko to, kto jak wygląda i co ma drogiego wypraszam sobie! prześwietliłeś wszystkie wagi ze prawisz takie "mądrości"? Jestem Wagą i cierpię na tym że jestem szczera bo wokół ludzie sa obłudni i dwulicowi. Wiele cech to charakter, ktory dziedziczy sie po rodzicach lub/i wychowanie

Gość gość
lwy są bardzo fajne, optymiści

Gość gość
@gość dziś Jako koziorozec w 100% zgadzam sie co do panny, raka, wagi (u mnie tez absolutny nr 1 wsrod najgorszych) i byka. Nie znam dobrze zadnej ryby, skorpiony sa dla mnie za glosne i za bardzo skupione na sobie, a bliznieta lubie :) Moze dlatego, ze sama mam ascendent w tym znaku :P