Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

dla mego synka , Boguś ma 56 lat , nie pracuje ma rentę bo jest alkoholikiem , dobry chłopak z niego , a że czasem napije sie nie zaszkodzi bo jest spokojny , lubi dobrze pojeść , także musisz umieć gotować grochówke i kapuste zasmażaną bo uwielbia , dobrze jak tez mialabyś dom i auto , bo bogus lubi wylegiwac sie na lezaku na sloncu , i lubi tez jak zawozi sie go autem tam gdzie bedzie potrzebowal , bogus jest spokojny i niekonfliktowy lubi spa i jesc , spi dlugo takze zas masz zapeniony na wszystko i zeby mu przygotowac dobre jedzenie jak wstanie i czyste wyprasowane koszule i wypastowane buty , Boguś ma rente 578 zł takze musisz pracowac bo wam braknie pieniedzy bo on cala rente przepije , Bogus chce miec dziecko wiec musisz byc w wieku rozrodczym , on chce miec córke bo to jego marzenie , wiec musisz sie postaarac , mozes tez juz miec dziecko swoje , a Bogus bedzie dla niego bardzo dobrym tatą ja jego mama ma na imoe Romualda i bardzo pragne szczescia dla mojego dziecka pozdrawiam pa

Gość gość
oplułem monitor piwem, bo przeczytaniu pierwszych kilku słów.