Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka30133

olej rycynowy, uzywalyscie?

Polecane posty

tak, na skóre głowy przeciw wypadaniu-jeszcze gorzej mi wypadały. na rzesy-zero efektów

Gość gość
Często używam olejku rycynowego i jestem z niego bardzo zadowolona,w znacznej mierze przyczynił się do poprawy jakości moich włosów,nie są już tak suche i ziszczone,te dobre i profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji zamawiam na Siima.pl

Gość gość
Z czystym sumieniem polecam go jako kosmetyk - szczególnie do włosów. U mnie zdziałał niemalże cuda - włosy się nie puszą, końcówki o wiele mniej się rozdwajają, włosy nabrały blasku. Niestety ponieważ mam tłustą skórę, to nie mogę go stosować na cebulki włosów, ani na twarz, a szkoda, bo moja koleżanki bardzo sobie go chwalą jako kosmetyk wygładzający i nawilżający. Przeczytałam też (w tym tekście: http://www.interaktywna.pl/styl-zycia/dom/olej-rycynowy-od-starozytnych-blokow-skalnych-do-szerokich-zastosowan-medycznych/), że można go stosować zamiast niektórych środków czyszczących. Muszę to sprawdzić ;)

Gość gośćlana
używam regularnie czystego, eko oleju rycynowego, który kupiłam na www.topdrogeria.pl do rzęs i brwi :) i efekt jest boski bo w końcu mam gęste i naprawdę czarne włoski i nie muszę wypełniać w ogóle brwi:)