Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seeeks

Polecane posty

Gość gość

hej nw czy to zycie erotyczne czy moze uczuciowe ale ciagle mam ochote na seks, mysle ciagle o mężczyznach mam na nich ochote. Mam 18 lat i jestem dziewicą. Co robić przypadkowy mężczyzna na ulicy potrafi mi się bardzo spodobac tak ze mysle wyłącznie o nim.... nie wiem jak odreagować, co robić jak sb z tym poradzić? Czy to normalne w tym wieku?

Gość gośćMilenka
och zobacz, to jesteśmy dwie ja mam 17 lat, też jestem dziewicą i ciągle myślę o mężczyznach, moja mała piciunia jest cały czas mokra naprawdę nie wiem jak mam sobie z tym poradzić może będziemy się wspierać? :)

Gość gość
nw czy to ma sens, ja tego potrzebuje i pragne, chce to miec, przy kims byc.... wspieranie hmm niewiele pomoze :/

Gość gośćMilenka
no ale to jak? szukasz faceta? bo ja nie, dla mnie za wcześnie choć mija piciunia jest innego zdania :O

Gość gość
nie szukam, ale chciałabym mieć takiego dojrzałego 30+ ... ale nie szukam i w tym problem

Gość gośćMilenka
30+? ja się takiego bym bała, wolę młodych chłopców w moim wieku. ale jak to chcesz i nie szukasz? ma cię sam znaleźć, czy co? bo wiesz tych starych co to lecą na młode jest dużo sama miałam wiele takich propozycji ale ja nie chcę, boję się poza tym to musi być taki fajny chłopak i ładny :)

Gość gość
30+ z zarostem najlepiej tacy tez są mega przystojni.... libiodo buzuje we mnie ehhh nw jak mam sb z tym radzic... wiesz co chyba tak byłoby najlepiej zeby znalazł mnie sam , wiem ze tak się nie da no ale cóż :/

Gość gośćMilenka
a fujjj, nie lubię zarostu