Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robimy to od ponad roku

Polecane posty

Gość gość

a ja nigdy nie mialam orgazmu... I to nie jest wina mojego chlopaka, po prostu od poczatku, za kazdym razem jak robi sie "za dobrze", juz blisko finalu, ja przestaje, nie daje rady wziac tyle rozkoszy...widze, ze go to rani, bo obwinia siebie i jak mowie mu prawde to mysli ze nie chce go ranic...ja to sie chyba do tego sexu nie nadaje ;)

Gość Sami nie teges
Masz blokade moja droga. Musisz przestac myslec,"musze dojść " !!!! Nie myśl, poddaj się facetowi i chwili A szczyty osiągniesz;)

Gość gość
Boisz się orgazmu, czy swoich niekontrolowanych w trakcie jego przeżywania?

Gość gość
Myslalam zeby sie napic przed ;), ale mi nie pozwala i ma racje, bo to nie o to chodzi ;) nie mam pojecia tylko dlaczego tak jest , to moj pierwszy partner a jest tak od zawsze

Gość gość
Gdy masz seks to poza biciem partnera wszystko dozwolone wręcz konieczne by popłynąć. A nie sztywno się trzymać to wypada a to nie! Przecież planujecie być razem? Mój zaczyna od minetki gdzie mam orgazm potem do pochowany i często kończę lodzikiem długo trwa bo jest po wtrysku. Dodam że robi minetkę był przy porodach i zawsze przy każdym badaniu cipki u ginekologa nie wpływa to ujemnie na nasz seks wręcz przeciwnie stara się tak bym ja miała zawsze pierwsza orgazm.

Gość gość
ty ostatnia na kazdym temacie jak walniesz o tych porodach i ginie to sie niedobrze robi.Ile razy ty juz to pisalas?na rozwdnikach,na uczuciowym.Loj..bleee.

Gość gość
To jakiś zjepany troll. Który facet wchodzi do gabinetu z żoną?