Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

27lat, dziewictwo

Polecane posty

Gość gość

Hejka, Mam pytanie szczególnie skierowane do facetów. Jestem dziewczyną (27lat) która nigdy nie była z nikim w związku i nigdy z żadnym facetem nie spała. Bardzo długo było mi tak dobrze, tym bardziej, że mieszkałam w akademiku więc mogłam spotykać się z różnymi osobami. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że moja samotność mi ciąży. I tu nasuwa się moje pytanie: czy może to być dla facetów odstraszające, że mimo swojego wieku nigdy się z nikim nie związałam, a tym bardziej nie przespałam?

Gość gość
A ktoś cię kiedyś podrywal w ogóle?

Gość Turkuć
Nie ma problemu. Ludzi takich jak ty jest sporo.

Gość gość
Nie a skąd jesteś bo też doskwiera mi samotność?

Gość gość
Oczywiście, że podrywał:) problem polega na tym, że zawsze mnie podrywają faceci do których nie czuję nic więcej niż do kolegów... a dla tych którzy mi się podobają zawsze jestem tylko koleżanką, przyjaciółką :(

Gość gość
Droga koleżanko. Jest wiele osób, które tak samo jak Ciebie ten problem również dotyka. Polecam zacząć chodzić na imprezy lub zwykłe przyjęcia lub zabawy ze znajomymi, a nie wątpię w to, że masz ich wielu :) porozmawiaj z jakimś fajnym chłopakiem i nie bój się. Na pewno przypadniecie sobie do gustu. To, że czujesz się samotna to źle, ale nikt Ci nie każe uprawiać seksu żebyś się poczuła "kimś". Bądź po prostu sobą :) i ciesz się tym co masz.

Gość gość
Jesteś typem nerda z aparatem na zębach?szara myszką?introwertyczka?bardzo religijną?

Gość gość
pokaż zdjęcie

Gość gość
Szarą myszką nie, chociaż jestem raczej spokojna, bardziej bym powiedziała domatorka chociaż chodzę na imprezy tzn raczej domówki, na koncerty bo za klubami/ barami nie przepadam. Wydaje mi się, że jestem normalną dziewczyną, mam grupkę znajomych, w akademiku też dużo osób do mnie przychodziło w odwiedziny tylko mam wrażenie, że większość facetów traktuje mnie jak fajną kumpelę, ale tylko kumpelę :( aaa i osobę która nigdy się nie obrazi i w razie czego zawsze uratuje tyłek :( co do religijności to wierzę w Boga, ale mam też swoje zdanie na ten temat, nie jestem ślepo zapatrzona.

Gość gość
Czyli wyglądem nie straszysz;)?A to , że jesteś domatorką to nic złego, lepsza dziewczyna domatorka niż imprezowiczka.Tyle że trudniej kogoś poznać , to znaczy nowe osoby.IMO

Gość gość
nie, nie straszę :D

Gość gość
twoj przyszły partner może zachwycić że jesteś dziewicą to nie powód do wstydu

Gość gość
A tak z ciekawości - prawiczek w twoim wieku by cię mógł zainteresować czy byś określiła na wstępie?

Gość gość
opisz się autorko czym się interesujesz

Gość gość
* skreśliła:P

Gość gość
Oczywiście, że bym nie skreśliła:) chociaż jeśli miałby np 30 lat i był po 2-3letnim związku i nadal prawiczek to troszkę dałoby mi to do myślenia, ale bym nie skreśliła tylko zapytała czy nie myśleli o współżyciu

Gość gość
niektórzy są prawiczkami i dziewicami z powodu wiary i nie chcą zgrzeszyc

Gość gość
gość dziś Nie było związku i prawdopodobnie nigdy nie będzie:(

Gość gość
gość 00:47 dlaczego piszesz, że prawdopodobnie nie będzie?

Cześć :) z tego co piszesz dużo nas łączy :) mój e-mail milychlopaksam@wp.pl zapraszam, chciałbym Cibie poznać.