Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXtremEE

Jak znaleźc młodego, przystojnego kochanka?

Polecane posty

Gość gość
Głupia dziffffka z Ciebie

Gość gość
Ty już tu szukalas. Jestes tlustym pasztetem..

Gość XXtremEE
Napisałam właśnie do wszystkich którzy podali maila (poza osobami zbyt młodymi i z daleka).

Gość gość
Ale po co tu piszesz jak i tak się nie spotkasz...

Gość XXtremEE
"Ty już tu szukalas. Jestes tlustym pasztetem." Najwyraźniej mylisz mnie z kimś. Do "tłustości" mi daleko.

Gość gość
Naprawdę lubicie resztki, po mężu? Załosni pseudofaceci..

Gość gość
jak atrakcyjna, to chętnie wezmę resztki po mężu :)

Gość gość
Małe, szaleńcze to są jakby antonimy a z szerszego kontekstu Twojej wypowiedzi zdecydowanie wyłania się nacisk na ten ''PLUS''. Chyba, że się znowu ''pogubiłem''.

Gość gość
Rude włosy do pasa :-o to już lepiej opitolić się na łyso :-o

Gość gość
A Ty jak sobie wyobrażasz że ktoś kto zdradza będzie miał do Ciebie piękne uczucie? Jak Boga i żonę rani to i zrani.

Gość wielki torreador maestro
To ja - wielki torreador maestro. 23cm niewyżytego mięcha Jak wsadzi to zaboli nawet kurwę, jak chcesz to może być grzmocenie, ostre ruchanie anala po same jajka

Gość gość
ona was podpuszcza

Gość wielki torreador maestro
i brak odzewu, swojej mamie serwuje anala wznajemnego czyli jaz ja ja po jaja i raz ona mnie kijem od szczoty po szczotke :*

Gość gość
duży biust 😭 gdyby był średni to kto wie ale po co i 31 latka z obwisłymi cycami by w twarz nimi dostac? podczas seksu

Gość gość
znalazłaś?

Gość XXtremEE
Jeszcze nie, choć piszę z paroma.

Gość LL45
A mogę spytac czy przy tych swoich walorach jesteś w miarę szczupła czy raczej pulchna?

Gość XXtremEE
szczupła

Gość gość
nie boisz się że się wyda?

Gość XXtremEE
Raczej nie. Zamierzam być ostrożna. Męża nie ma często w mieście, będę spotykać się np. w hotelu, z facetem który sam ma żonę, więc będzie dyskretny.Poza tym i tak nie podałabym temu facetowi swojego nazwiska.

Gość LL45
Napiszesz na lodo kropka lamacz @gazeta.pl?

takie jak ona beda mialy nauczke . nie wie co to perspektywy. beda traktowaly ja z dystansem. glupia naiwniaczka stanie ci sie krzywda za zdrade no ale nie bedziemy cie chamowac. twoje malzenstwo to juz historia to juz bylo i bogowie ci nie doradzą. idz poczuj ta chwilową i momentalną iskrę zdrady i upuj się tym. zakazany owoc smakuje najlepiej. to jest wazne ten uczuć. malzenstwo to przeszlosc.. :classic_cool:

Gość gość
hahaha, jaki obrazony, bo dała mu kosza :D:D autorko widzisz, bardzo dobrze że mu kosza dałaś, widzisz jaki p**********y chłopczyk, pewnie by ci gnoju narobił

Gość gość
baba autirka taka sama porażka jak jej absztyfikanci :classic_cool: :D ruda przy kości i k***a do tego :(

Gość Marek1985
Napisała przecież że szczupła. Duże cycki na szczupłym ciele, to wcale nie jest "przy kości" zazdrosna babo :D Sama pewnie masz małe cycki.

Gość gość
durny cepie nie jestem "babo" frajerzyno :classic_cool: i pisać cieciu można wiele ;) skoro już zaczynasz szcekać szczekaj z sensem mlocie :classic_cool: tez chcesz wyilac krocze z nasienia jej meza?:D:D:D

Gość gość
skoro bawisz cie cieciu w psychologa uwazajac ze jestem kobietom.. to popatrz głupku po 1 szuka na forum :D a niby taka szczupła ladna i chętna do obciągania ;:classic_cool: dziwne? dla ciebie frajerzyno pewnie nie bo mas zmorde nak tatarskie stare siodło :classic_cool: napisane jest to co podrzedny marny trzepiekon z forum chcialby wiedziec :classic_cool: najbardziej :D:D

Gość gość
autorko a co powiesz na trojkat z dwoma facetami ?

Gość gość
autorka nie zagląda bo sie cyberuje na mailu :classic_cool:

Gość CIEKAWYzyciaONgdziesTAM
XXtremEE ciekawa koncepcja odskoczni od codziennosci ;) Opis Twojej osoby rozpala wyobrażnie.... Ale chyba tylko wybraźnie ponieważ opis jest zbyt ponętny rudowłosa nieznajoma ;) Nie czytając wszystkich Twoich wypowiedzi już myslalem że skoro szukasz kogoś aby sie wyszaleć na "boku" to Twojego męża nie ma w domu zbyt często i zapewne jest pochłonięty pracą poprzez co zaniedbuje Ciebie.... A Ty aby nie tracić młodości chcesz jeszcze poczuć to coś od środka dwuznacznie pisząc.. ;) Twoje podejście aby znaleć osobę również w związku jest bronieniem się przed ewentualną wpadką jak już wspomniałaś... Jedna osoba czytając Twój "anons" złapie sie zagłowe i bedzie szaleć z wyzwiskami w Twoją strone natomiast druga osoba Cie zrozumie bo pewnie bedzie w podobnej sytuacji tylko bedzie jej brakowało odwagi aby odżyć przynajmniej na chwile.... Ale jest jeszcze trzeci typ osoby która ma ochote skusic sie na odpowiedz na Twoje ogłoszenie lecz ma wątpliwości co do wiarygodności rudowłosej kochanki + opis osoby 2. Tym trzecim typem jestem ja... Jak bedziesz zainteresowana 27-latkiem to odp i wtedy podam wiecej inf .... I teraz czekam na fale hejtu za moja wypowiedz ;) Pzdr