Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXtremEE

Jak znaleźc młodego, przystojnego kochanka?

Polecane posty

Gość gość
poka bydlaka śmierdziela :classic_cool:

Gość gość
Co się ograniczasz 15.12, piertolnij o tym od razu całą powieść na forume :-o W tym burdelu wystarczą 3 krótkie zdania żeby przejść na priva, po choooy więcej? :-o

Gość gość
Młody, przystojny kochanek na kafe? Większe jest prawdopodobieństwo wygranej w lotto :D

Gość gość
Tu są same stare dziady. Które wiadomo co..

Gość gość
Założyłam tu kiedyś podobny temat i napisało do mnie paru panów. Niestety brzydale. Albo starsi z lekką nadwagą albo młodzi i wychudzeni. Tu nie ma czego szukać.

Gość niebylejaki
mam głos, który zachęca. jak mniemam lubię wdawać się w sprawy publicznie. cenie prawdę i otwarcie się otwieram. wypada albo nie wypada ale cóż napisze publicznie w słowach kilku, które sami poważacie.. na wstępie od razu może się to wam nie spodobać ale wspomnę iż jestem prawy. Jestem młody niedawno skończyłem jakie to słynne 18 lat, zdjąłem kajdany tej dziecinności i może i naiwności. Także zesłany zostałem raz jeszcze teraz pod postacią dojrzałego i mężnego już 18 latka, który niczego się nie boi. Tymczasem rząd się nie zmienia, nie wdaje się w barowe imprezy czy też szczęśliwe kościelne przyśpiewki. Ja w moim biegu życia czynie dobrze, poznaję uczniów i szukam takich, którzy chcą mnie słuchać. nie biorę za to pieniędzy. lecz owszem jednakowo chciałbym się zapytać w czym ludzie dobzi czy zli mają poznawać takich jak ja? jestem skromny, niefałszywy, nie jestem pól inteligentem.. dużo tego mógłbym objawiać, niby to prawda dowodna. może już was psuć zacząłem. pewnie zdążyliście się poznać. teraz śmiem się spytać.. ujmę to w kilku słowach, nie chce was na złe narazić także kobiety o słabiej psychice i wielu podobnie innych nieseksualnych proszę o skończenie lektury i nakazuje milczenie. Mieszkam aktualnie w mieście, pod Toruniem. Kujawsko Pomorskie tereny, piękne, które nie raz na złego nabawiły i nie jednego zepsuły. jestem dojrzały, lubię ujmować kobiety moją prawdą i niezawodnością. moje oczy są niebieskie a włosy blond, sylwetka silna i zdrowa. przypuszczam też, że i wiedza nie z drzewa. nie mam syna, nie mam córki a jednak przyszedłem tutaj aby wyprosić którąś z was na spotkanie. nie szukam obojętnej. nie szukam przyzwoitej zwłaszcza iż jestem w tym wieku. chcę byś odznaczała się mądrością i nie robiła dziwactw. mam nadzieje, że coś wzniosłem. Z godnością żegnam się z wami. wy co zdajecie się czymś wyższym drogie kobiet :) Jestem zupełnie wolny i umiem żyć. kosela.69@o2.pl

Gość gość
Autor tematu napisal tak, Ja 31 lat, seksowny długowłosy rudzielec z dużym biustem, niegłupia i niezależna mężatka. :D wiec to Chlopo- Baba :D

Gość gość
Konczita Kiełbasa z Sosnowca :classic_cool:

Gość gość
Wybiez się do sauny tam się trafiają fajni faceci czasami i fajnie wyglądają nago

Hmm.. mój rejon, mieszczę się w przedziale wiekowym, jestem zajęty i szukam dokładnie tego co opisujesz... zakochania bez zobowiązań... Jeśli dalej szukasz to daj znać ;-) pandarcy85@gmail.com

Gość audience
witam napisz do mnei na maila odrazu wymienimy seei zdjęciami zeby bylo wszystko jasne na samym początku nie warto tracic czasu na rozmowy które potem by mogly do niczego nei doprowadzic dopisze ze jestem z Kuj-pomorskiego . mam 23 lata tomas334@wp.pl czekam na wiadomośc

Gość gość
fotki swoje znalazlem w necie a teraz wale konia

Gość gość
POKA BYDLAKA SMIERDZIELA TO CI WYJASNIE

Paradoksalnie, ciężko jest znaleźć szukając. Przypadek zazwyczaj jest najlepszą swatka :) możesz szukać na portalach internetowych albo w klubie, bo jest to skuteczne, ale rzadko. w każdym razie, powodzenia!!

Gość zdecydowany90
Ciężko, ponieważ forum to zostało zdominowane przez całą masę Trollów i prześmiewców... Przez ową większość kobietą najzwyczajniej w świecie nie chcę się pisać ww. postów czy ogłoszeń, ponieważ z góry wiedzą jaki będzie odzew. Ja także próbowałem w swoim czasie znaleźć na tym forum Starszą kochankę jednak, to co uzyskałem w odpowiedziach utkwiło mnie w przekonaniu, że niestety nie ma co na to tracić czasu, ponieważ jak już wcześniej wspomniałem jest niewykonalne przez masę prześmiewców...;/ Jeżeli jednak drogie Panie uważacie, iż jestem w błędzie i jest szansa na poznanie kobiety mającej ochotę na poznanie młodego, przystojnego a co najważniejsze inteligentnego kochanka to proszę o kontakt na maila zdecydowany90@wp.pl gdzie przekonacie się, że na prawdę jest na to szansa. Pozdrawiam

Gość kapitan Troll
koleżko.. kobiet nie prześmiewam :classic_cool: tylko takich jak ty ..

Gość zdecydowany90
'Brawo Ty'...!

Gość gość
Wybierz się do sauny lub na jakąś noc saunową,a pewnie spotkasz wielu.

Gość gość
Widzę, że nie tylko młodzi rogacze mają parcie na starsze Divy, ale i na odwrót. Ah, jakie to miłe to wiedzieć, że pociąganie jest w obie strony. Gdybyśmy się w końcu tak odważyli i połączyli. Wyobrażam sobie, że wyglądałoby to jak w dzikiej rui zwierząt. Potrzeba by dźwigu by nas od siebie odkleić. Hmm...

Gość fffffffff
siema jesli jesteś z radomia i temat aktualny to zapraszam napisz karol94k@o2.pl czekam pozdrawiam

Gość gość
No w ch.\u\j radom jest w kujawsko pomorskim skoncz cepie gimnazjum najpierw