Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagicznyWafel

Zgrywa niedostępną czy nie jest zainteresowana?

Polecane posty

Dzień dobry wam! Mam taki oto problem, gdyż z pewną dziewczyną nie wiem co począć. Od początku naszej znajomości coś tam się stopniowo działo. Ogólnie, błędnie chyba oceniłem, że wpadłem jej w oko. Regularnie się do mnie odzywała (głównie fb), zawsze zainteresowana moimi sprawami, na spotkaniach w jakichś grupkach znajomych jej wzrok był inny niż zwykłej znajomej, dodatkowo moi znajomi uważali, że ona coś do mnie czuje. Podchwyciłem temat, nastało wspólne spotkanie sam na sam, no a z rozmowy wynikło że ona nie chce żadnego związku, nic nie szuka i chce, żeby między nami zostało tak jak jest - przyjaciele. Okej, trudno. Nadal ciągła chęć rozmowy z jej strony, ale nic nie próbuję więcej. Po jakimś czasie chciałem uderzyć znowu, to samo, ona niczego nie chce + jest zdziwiona że ja nadal coś do niej, bo przecież nie dawałem jakichś oznak. Co najciekawsze, wielu moich znajomych dookoła twierdzi że ona jest zainteresowana, nawet jedna z jej przyjaciółek, a na wspólnych wypadach jest zainteresowana innymi osobami, nie mną. Z kolei w internecie jakiś kontakt następuje non stop mimo, że za kazdym razem bardzo jej zależy żebym dołączył do ekipy, to jakiegoś specjalnego traktowania nie ma. Jak to oceniacie? Bawi się w niedostępną czy po prostu to taki typ usposobienia, dla każdego tak samo otwarta? Chciałbym totalnie to olać, no ale dość ciężko bo chwile mi w głowie siedzi i jestem trochę zagubiony i zmieszany jej zachowaniem.

Gość gość
kocha cie

Gość Motyl932
Niestety nikt poza nia nie odpowie Ci na to pytanie, nawet jej przyjaciolka. Najlepsza jest szczera rozmowa. Zapros ja na kawe w przytulne miejsce ( na neutralnym gruncie ) i spytaj spokojnie bo nie wiesz czy w dobry spisob Ty i wasi znajomi odbieraja jej sygnaly zainteresowania Toba + ze chcesz wiedziec czy oba chce Cie poznawac i sie z Toba spotykac, jesli odpowie ze tak to juz masz odpowiedz. Powodzenia!

Gość gość
To, że kobieta mowi, ze nie chce zwiazku, nie znaczy, ze jestes skreslony i odrzucony. Byc moze ma bolesne doswiadceia i nie chce sie teraz wizac, bo moze potrzebuje czasu, ale widocznie zalezy jej na kontakcie i prawdopodobnie chce Cię poznawać, wiec jej na to pozwol, ale na nic nie naciskaj. Po prostu na razie zaprzyjaznij sie z nia. Byc moze jest nieufna i potrzebuje wiecej czasu, aby sie otworzyc na mezczyzne.

takie puste wlasnie podejscie facetow. kobieta mowi tak czyli pewnie nie bo mi tak kolega mowil ze jest na odwrot i potem gwałty sa z tego. bo kobieta mowi nie a facet jo to pewnie znaczy tak to ja jebne bo mnie oszukuje fałszywa d****** ****.c k****e w du.pe szma.te ******om i cala twoja rodzine ty k****o ******* szlauo.fo pierod.olona k****o d****** szmato!!!!