Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwazam sie za lepsza od innych.

Polecane posty

Gość gość

Uwazam sie za lepsza od innych. Mezczyzni sie za mna ogladaja. Czesto dostaje komplementy za ubior. Potrafie sie z kazdym dogadac. Od kilku osob slyszalam, ze mi zazdoszcza sposobu bycia. Mowie plynnie w 2 obcych jezykach. Ludzie chetnie mi sie zwierzaja ze swoich problemow. Chodze kilka razy w tygodniu na wolonariat i jestem tam bardzo lubiana. Uwazam sie za lepsza. Pytam powaznie, jak pozbyc sie przekonania ze jest sie lepszym?(ps. prosze o konstruktywne komentarze, komentarze typu: ,, idiotka... kretynka...´´ nie sa konstruktywne)

Gość gość
pewnie masz piste w popszek:-D :-D :-D

Gość gość
Popełnij samobójstwo w wariatkowie!

Gość gość
Eeee... oprócz tego że jest to żałosne to żeby było konstruktywnie. Zmień kryteria oceny. Nie imponujesz mi, sorry.

Gość gość
11:49 nie chce nikomu tutaj imponowac.

Gość gość
No to ci mówie. zmień kryteria oceny.

Gość gość
Ale to ty tak uwazasz i nikt wiecej niestety.

Gość gość
po czym wnosisz ze jestes lepsza?

Gość gość
Ja też uważam się za leprza bo jestem dziewica i każdy chlopak mnie porzada a reszta to Dziwki które mężowi nigdy dziewictea nie dadzą

Gość gość
gość dziś Ja też uważam się za leprza bo jestem dziewica i każdy chlopak mnie porzada a reszta to Dzi**i które mężowi nigdy dziewictea nie dadzą Śmiechłem.

Gość gość
Opisalam w temacie czemu uwzam sie za lepsza. Wiem, ze kazdy czowiek ma taka sama wartosc. Ale mimo to mam czasem poczucie bycia lepsza.Nie mam latwo w zyciu i w dziecinstwie czesto bylam zle traktowana i przez to musialam stac sie silna. Ale nie chcialabym byc zadufana panna.

Tak jesteś lepsza od wielu ludzi przez to że pomagasz innym i byłaś wytrwalsza w nauce języków co innym się nie chciało. Wielu to może imponować a innych drażnić, ludzie nie lubią takich co doceniają swoją wartość.

Gość gość
Podnoś poprzeczkę towarzystwa, z ktorm sie spotykasz. Zmien na jeszcze ciekawsze, na pewno takie jest. Poznaj takich, ktorzy mowia biegle 3 językami, jeszcze wiecej sie udzielaja itd. Mysle, ze kisisz sie wcią w tym samaym, za malo ludzi poznałas, a jest wielu , których uznasz za lepszych od siebie.

Gość bukwa47
masz prawo czuć się lepsza,chodzi o to żeby nie poniżać innych,nie wdeptywać ich w glebę,ja tez czasem czuję się lepsza od tych grubszych,brzydszych,mniej inteligentnych,mam być skromna i kłamać bo tak wypada?

twoje wypowiedzi sa na poziomie dziecka, chyba nie dojzalas jeszcze do byciakobieta - zgadza sie ?

od jednych jesteś lepsza, od innych gorsza, normalne nie widzę w takim myśleniu o sobie niczego niestosownego są od Ciebie ludzie gorsi (lenie, nieuki, złodzieje, krętacz itd) i lepsi takie są fakty

Gość gość
ten wolontariat nie zmaże tego jakim jesteś człowiekiem i jakie wartości ci przyświecają a raczej ich brak, wolontariuszem można też być z czysto egoistycznych pobudek, po to by się dowartościować, napawać ludzką biedą i cierpieniem w obliczu tego naprawdę można poczuć sie "lepszym"- czyli ładniejszym, bogatszym, zdrowszym a do tego trzeba być jeszcze pustym, wyrachowanym i pozbawionym empatii, w dodatku nie wiem co to za powód do dumy że byle prymityw się za toba obejrzy i traktuje cię jak przedmiot lub mięso do w********* ciekawe czy któryś z tych absztyfikantów próbował cię poznać jako człowieka, ten wolontariat traktujesz jak zabawę, zabawa się kończy jak człowiek dostaje po d***e od życia to uczy szacunku, pokory i empatii

Gość gość
ty nie jesteś lepsza ty jesteś zarozumiała i zadufana w sobie a to ogromna różnica dla siebie możesz być lepsza dla mnie jesteś gorsza, w człowieku liczy się to co ma w środku i jakie wartości wyznaje a ty jesteś pusta dla ciebie liczy się wygląd i kasa, żenada, pociesza mnie fakt że takich ludzi często naprostowuje samo życie a przed tobą długa droga

Gość gość
no cóż, to dobrze mieć dobre zdanie o sobie. Ty jesteś w sobie zadufana i kiedyś ktoś, być może nieświadomie, sprowadzi cię na ziemię. Będzie bolało.

Gość gość
oj będzie bolało i to bardzo życie takim osobom jak ty potrafi zaserwować sporo tragicznych przeżyć i niespodzianek po to by wstrząsnąć człowiekiem tak że jego cały świat w kilka minut może obrócić się w pył i zmienić o 360 stopni, wiem bo to przeżyłam a byłam podobna do ciebie, rany leczę do dzisiaj od 6 lat ale dzięki temu stałam się lepszym człowiekiem tylko szkoda że w tak bolesny sposób