Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak mówiże mam beznadziejne ciało

Polecane posty

Gość gość

A mimo to chce moje nagie fotki i chce często się spotykać wiadomo po co. Nie wiem po co sie mnie czepia i po co ze mną jest skoro lubi blondynki z duzym biustem a ja mam maly i jestem szatynka

Gość gość
Tego kwiatu jest pol swiatu, musisz sie postarac o fajniejszego faceta

Gość gość
I ty nazywasz go nadal swoim chłopakiem? Gratuluję rozumku! Kobieca głupota nie zna granic, wiążecie się z idiotami którzy mają was za nic, a potem jesteście zdziwione że facet was zostawił dla innej i jeszcze jęczycie że was wykorzystał :P

Gość gość
Ja jestem chuda i mam maly biust bo jestem fotomodelka, moze dlatego chce te fotki, ale dalej nie wiem po co ze mna jest

Gość gość
Nie jesteś sama, ja też kiedyś usłyszałam taki cudowny 'komplement', od byłego.

Gość gość
gość 12:37 - nic dodać nic ująć. Nie ogarniam, jak można być z cieciem, który narzeka na nasz wygląd, ale mimo to chce gołe foty i spotkań. W dupę kopnąć takiego to mało, toż to zwykły cham bez kultury i inteligencji.

Gość gość
Ja mu odpowiedziałam że on jest nudziarzem. Bo rzeczywiście jest. Od początku znajomości to ja prowadziłam rozmowę a on jakiś małomówny.

Gość gość
Chłopak ewidentnie pokazuje ci że jesteś dla niego śmieciem, a ty jeszcze fotki mu wysyłasz i nadstawiasz tyłka. Zapamiętaj sobie dziecko jedną rzecz, jeśli facetowi zależy na kobiecie, to będzie ona dla niego najpiękniejsza na świecie, inne kobiety po prostu przestaną istnieć. Jeśli same nie zaczniecie się szanować, to i faceci tego robić nie będę, no ale cóż... znalezienie dziś prawdziwej kobiety graniczy z cudem, zostały same desperatki. Gdybym swojej coś takiego powiedział, to jestem święcie przekonany że dostałbym w pysk i to byłby koniec związku.