Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna z małym biustem musi zaakceptować fakt, że będzie zdradzana?

Polecane posty

Gość gość

I jej facet nie będzie z nią spełniony.

Gość gość
tak, jeśli jest pierd.olnięta Lecz się kobieto na kompleksy

Gość gość
Hehe a kobiety dalej siedza w stereotypach. Jakby cycki rzadzily swiatem faceta to by nie bylo pralki, lodowki, czy telewizora, bo faceci zamiast myslec siedzieli by w cyckach

Gość gość
Facet lubi duży biust, ale nie ma problemu bo jezeli kobieta ma mały to facet to wpełni zaakceptuj*****aa wiekszosci to nawet przez mysl nie przejdzie ze może mały biust mu przeszkadzać. A jaki masz biust ?? Pokaż fotke, ciekawo czy na prawde taki mały jak mówisz. Kobiety maja skłonność do przesadzania.

Gość gość
nie,nie musi tak być,moja żona ma mały ale bardzo ładny i jej nie zdradzam bo mi daje do woli.

Gość gość
Fakt zdradzania musi zaakceptować kobieta niekochana.

Gość gość
Kobiety z małym biustem są lepsze w łóżku niz te z dużym.

Gość gość
Dla mnie osobiście mały biust jest całkiem fajny, pod warunkiem, że w miarę kształtny. Nie lubię dużych biustów, najlepiej oczywiście średni. Duży kojarzy mi się z krowami na pastwisku. W ogóle wydaje mi się, że tą obsesję dużych biustów to wymyśliły sobie kobiety. Ważniejsze dla mnie jest to czy kobieta dba o siebie, ćwiczy, jest w miarę wysportowana i zgrabna niż to, że może biustem powalić nosorożca.

Gość gość
wydaje mi sie, ze jak sie ma ladna talie i biodra to biust nie moze byc wielki :P spojrz na cycate bez talii, z brzuchem, ciesze sie, ze tak nie wygladam :P Oczywiscie mozna byc idealem z talia osy i wielkim biustem, ale nie kazdemu jest to dane, lepiej byc szczupla i drobna

Gość gość
*nie musi byc wielki

Gość gość
Zdecydowana większość szczupłych kobiet ma dość mały biust zazwyczaj miseczka B, poza tym mały to raczej taki mało odznaczający się, praktycznie płaska klatka piersiowa, a jak biust widać, to małym nazwać go nie można.

Gość gość
Ale o czym my tu dyskutujemy?! Brakuje elementarnej rzeczy w tym temacie czyli zdjęcia biustu autorki. Inaczej nie da się ocenić co ona rozumie pod pojęciem mały biust. Autorko, tak nie będziemy rozmawiać, domagamy się zdjęcia biustu.

Gość gość
Racja, bez biustu autorki nie da się określić skali problemu ani jego konsekwencji. Prosimy o fotkę poglądową.

Gość gość
A ja jestem szczupła i drobna ,do tego niewysoka i mam naprawdę spory biust.Wyjątki się zdarzają. "Odziedziczyłam " go w genach po babci, moja mama ma piersi przeciętnej wielkości.

Gość gość
gość dziś I na pewno przyznasz, że duży biust fajny nie jest. Ani to wygodne, ani poręczne, a jeszcze przy małym wzroście same problemy.

Gość gość
Mnie sie podobaja male piersi,podniecaja mnie.chociaz najwazniejsza jest osobowosc.wyglad na drugim miejscu.za same cycki to na pewno bym nie zainteresowal sie kobieta.

Gość gość
Gość 13:33..dlaczego mialabym przyznać ,że posiadanie pięknego biustu mi się nie podoba?Owszem mam pewne kłopoty z doborem ubrań, często muszę odwiedzać krawcowa bo gotowa garderoba rzadko dobrze leży. Ale poza tym ..jest fajnie i nie chciałabym mieć innego. Gdy byłam małolata denerwowały mnie spojrzenia mężczyzn, ale z czasem przywyklam. Mam to szczęście ,że jest okrągły ,kształty. Nigdy bym się go nie wyrzekła.

Gość gość
Ja to nie rozumiem facetów. Dziewczyna powie, że ma rozmiar np 65B, C. Powiedzą, że mikroskopy. A potem pokaże zdjęcie i powiedzą, że średnie...

Gość gość
Despieratom podoba się wszystko, bo chca w końcu z******c:-D

Gość gość
:D

Gość Dk98
Jeśli Ci przeszkadza Twój mały biust to kup sobie stanik z push up chociaż w ubraniu będziesz myślała , że masz coś więcej :) paranoja ! www.ekubas.pl

Gość Dareeeeeeeeek
Nie rozumiem co za chora osoba wrzuca takie pytania. Kobiety z małym biustem nie są w niczym gorsze. Za to inwestycje w staniki powiększające to największa głupota. Która z Was by chciała żeby facet sobie wkładał coś w majtki? Rozbierasz się i rozczarowanie! Skoro Wy byście tego nie chciały nie róbcie tego facetom.