Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Smutna osoba

Moje życie jest do bani

Polecane posty

Gość Smutna osoba

Witam. Mam 12 lat i już czuję, że nie daję rady... tak wiem, jestem jeszcze bardzo młoda i pewnie nic nie wiem o życiu, ale proszę, zrozumcie to, że naprawdę jest mi teraz ciężko... chodzę do 6 klasy i moim wielkim marzeniem jest to, by dostać się do pewnego gimnazjum. Mamy teraz sporo nauki z którą na ogół nie mam większego problemu, a jednak wszyscy wokół wywierają na mnie ogromną presję poprzez awantury i te wszystkie kazania, że zamiast naprawdę skupić się na nauce cały czas siedzę i myślę jaka to ja jestem beznadziejna... głównym tego powodem jest moja mama. Ona non stop na mnie krzyczy i twierdzi, że jestem tylko małą, niedojrzałą gówniarą która myśli tylko o sobie. Moja mama często do mnie bluźni, wchodzi mi w zdanie, podnosi głos lub szantażuje czy grozi, tymczasem jeżeli ja zachowuję się w ten sposób, twierdzi, że mi się "pomyliło" i żebym przemyślała swoje zachowanie. Nigdy nie wysłuchuje mnie do końca, a jeśli już, to ma mnie w d***e. Nie mam rodzeństwa dlatego nikt nigdy nie stoi po mojej stronie, bo tata zwykle popiera mamę. Czuję się wtedy zupełnie samotna :( jakby tego było mało, dochodzą jeszcze chorzy na umyśle nauczyciele którzy robią wszystko bym miała jescze gorzej... I tak jest dzień w dzień! Chciałabym o tym powiedzieć mojej babci, ale mieszka daleko i trudno jest mi o tym powiedzieć przez telefon. Z mamą próbowałam o tym porozmawiać tysiące razy, a jednak zawsze kończyło się to kolejną awanturą. Do psychologa też raczej nie pójdę, no bo niby kto mnie zapisze i zapłaci... jeśli chodzi o moich "przyjaciół" to większość z nich ma mnie za porąbaną świruskę i ilekroć próbuję z nimi pogadać na poważnie zostaję wyśmiewana lub niebrana pod uwagę... Pewnie g****o was to wszystko obchodzi ale muszę to po prostu z siebie wyrzucić...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować