Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olowawa

jak zrobic dobrze ustami kobiecie?

Polecane posty

Gość olowawa

hej macie jakieś porady jak zrobić dobra minete kobiecie???

jak do tej pory nie znalazl sie jeszcze taki MISTRZ ustnej sztuki :))))

Gość gość
nie chce sie chwalić ale moja była zawsze mowiła ze akurat na tym to sie znam :)

Gość gość
jesli nie masz doswiadczenia to przede wszystkim nie rob jak na p****lach czyli mocno i agresywnie

ale dam tobie dobra kolezenska rade -))))praktykuj :))) ponoc praktyka czyni mistrza:D

gość dziś mowic mozna duzo :)) lecz czesto mija sie to z Prawda :)) jezeli chodzi o sprawy damsko-meskie-=)))) A jaki ma ona wybor? :)

Gość blaszkowy
wystawiasz jęzor i : najpierw klepanie, potem młyńce, następnie z góry na dół. potem z dołu na górę, później przekątne, z lewej na prawą i prawej na lewą, potem odwrotnie po przekątnej, później lekkie ssanie po troche z góry nma dół, potem z dołu na górę, cała jazda ze ssaniem i kierunkami od nowa, po przerobieniu wszystkich wariantów jedziesz od nowa. w między czasie dobre jest dobrać się powoli do pęcherzyków grafenberga, dalej to już powinno jakos pójść. :P

Gość gość
fakt moze mowic rozne rzeczy:) ale akurat zawsze lubiłem i wiedziałem jak sie zająć :)

Gość gość
Po pierwsze to trzeba to lubić i to bardzo lubić, to musi sprawiać przyjemność facetowi, bo bez tego ani rusz. A recepty na udaną minetkę nie ma, bo każda kobieta inaczej odbiera bodźcem więc trzeba obserwować jej reakcje... czasami przydaje się pomoc samej kobiety, bo nie ma ludzi wszechwiedzących.

Gość gość
trzeba dobrze znać kobiece ciało zeby dac rozkosz w ten sposob :) Marta pozory myla :)

Gość gość
Największym błędem przy robieniu minetki lub loda jest to że ludzie chcą zrobić przyjemność partnerowi/partnerce, za bardzo się na tym skupiają i często przesadzają z pieszczotami. Tego typu pieszczoty powinno się robić dla siebie i swojej własnej przyjemności, przyjemność partnerki jest tylko efektem ubocznym :P

fajnie jest popisac z kulturalnymi doswiadczonymi milymi ludzikami :))) milego dnia

Gość zooosia
ten tekst z linku wyżej dobry, na mnie takie pieszczoty najlepiej działają :)

Gość gość
złapać w pysk i żuć żuc zuc jak gumę...

Gość gość
Marta a mozna wiedziec ile masz lat ?:)

Gość martika86
Jestem kobieta, mam 28 lat, pare dni temu postanowilam zabawic sie z moja kolezanka, a widzialam ze ona tez ma na to ochote, i powiem wam szczerze ze takiej minetki co kolezanka mi zrobila to kazdy facet sie przy tym chowa, to byla rozkosz nie z tej ziemi, przezylam jeden z najwspaniakszych orgazmow w zyciu, a przezylam ich baaaardzo wiele, masturbuje sie od 15 roku zycia, i jestem zdania ze jesli kobieta chce niesamowitej minetki i przeogromnej rozkoszy to musi to sprubowac z inna kobieta, ja sie przelamalam i nigdy tego nie zapomne i mam nadzieje ze jeszcze to powtórzymy :)

Gość gość
idac tym tropem to najlepsza laske zrobi facet hehehe

Gość gość
martika86 x To nie jest zasługa kobiety, tylko twojego umysłu... pieszczoty z drugą kobietą lepiej działają na wyobraźnię, bo przekracza się jakieś tabu, nagina szeroko pojęte społeczne normy, podniecenie osiąga zupełnie inny poziom niż podczas pieszczot z facetem, bo robisz coś "zakazanego". Przyjemność czerpana z orgazmu jest zależna od głowy. Kobieta przy drugiej kobiecie jest bardziej śmiała, bardziej się otwiera i bardziej się rozluźnia, co ma pozytywny wpływ na orgazm i odbieranie bodźców.

Gość gość
Minetke najlepiej zrobić ustami

Gość gość
Po pierwsze podstawą minetki czy lodzika to Higiena intymna. Dobra Dieta to podstawą smacznej spermy i nekaru dziewczyny. Mój robi minetkę doprowadzając mnie do orgazmu i po wtrysku dopochwowym robię lodzika aż do wtrysku długo trawa bo jest już po jednym wtrysku.