Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem szowinista

obowiazki żony wobec męża ... czy przesadzam

Polecane posty

Gość czy jestem szownista
tymbardziej ze to wszystko czego sie domagam miałem przed slubem . to nie jest tak ze naoglądałem sie p****li i teraz wymyslam. czuje ze ten rok to ostatni nasz wspolny rok. wszystko w jej rekach. ona zna moje stanowisko. zobaczymy czy sie zmieni jak nie to trudno. zobaczy jakie życie jest kolorowe i piekne jak chodiz sie do pracy. tymbardziej ze ona nigdy nigdzie nie pracowała. pomimo tego ze ma skonczone studia to czeka ja praca pewnie w sklepie na kasie bo doswiadczenia zawodowego nie ma żadnego. tak jak pisałem jak sie wyprowadze a ona poczuje co to zycie i bedzie chciałą wrocic za wszelka cene bedize juz za późno.

Gość gość
jeśli każdy facet tak myśli, to chyba zacznę odczuwać wstręt do małżeństwa niepotrzebne mi takie bydlę w życiu...

Gość gość
Żona ma być gotowa na zawołanie męża i zrobić wszystko żeby on był zadowolony. Seks w każdej pozycji i oczywiście kakałko też. Jak nie to nie spełnia swoich obowiązków i należy ją surowo ukarać. Mąż pracuje i ją utrzymuje wraz z rodziną to powinna się jakoś odwdzięczą bo jak nie to precz! Co za pożytek z żony która się nie sprawdza?

bydle w zyciu ... ale w czym ty widzisz problem ze swemu partnerowwi mezowi dasz p******* przed snem to tak wiele ? polizac pałke , dac waginalnie czy raz na dwa tydo odpalic anusa ? szok ... kłody.

Gość gość
I mnie było ppdobnie to jej jasno powiedziałem że jak tak będzie to sobie kogoś znajdę. Strzeliła Focha i powiedziała że ciekawie gdzie znajdą sobie taką jak chce. I co? Po 6 miesiącach już miałem inną S ta głupia z pytaniem Ale dlaczego? Normalnie jak usłyszałem ale dlaczego to do innych jej wad musiałem doliczyć zalkowity brak inteligencji.

Gość gość
...na tym właśnie polega według mnie szacunek do mojego ciała. nie robię nim tego, czego nie chcę. i jeśli dla ciebie d*******y, pisdy, polizać :O to tak mało, to współczuję owej żonce, jeśli istnieje. bydlę.

nie daja mezowi a pozniej zakladaja topiki czemu mniezdradził , czmuodszedł do innej . powód jest zawsze jeden zamulacie w dopalaniu . facet jeszcze szczesliwy jak ma pełny żoładek i puste bile ... jak myslicie w czym jest lepsza kochanka. ona poprostu robi lache , ma ochote na sex , pozwala zapinac w kako i tyle cała tajemnica.

szacunek do ciała ..... ale ja przeciez pisałem ze domagam sieod niej tego co miałem przed slubem i niczego wiecej. czyli co przed slubem było k teraz nie jest bo nagle ona szanuje ciało ? nie rozsmieszaj mnie .

Gość gość
ale i tak uważam, że to jedynie prowokacja. wieś czuć od ciebie na kilometr, mógłbyś urodzić się w mieście, a i tak czuć krowi gnój. która kobieta by chciała być z czymś takim? wbijcie sobie, tępe prawiki, że dla kobiety seks bez uczucia i pożądania jest cholernie nieprzyjemny, a i bez miłości i pożądania każdy penis jest obrzydliwy...

Gość gość
Mogę stwierdzić ze w 90% przypadków przyczyna problemów w związku jest c***jowa sex. No jak sex jest dobry to inne problemy da się rozwiązać. A jak sex hujowy do zadajesz sobie pytanie po jakiego grzyba się męczyć.

Gość gość
prowo, prowo... jeśli nie, to przestała cię chcieć po prostu. ja wiem, że bym nie chciała i kopnęła w dupsko takie bydlę.

trzeba było o tym myslec przed slubem. dzis mi marudzi jak ma ze mną dwójke dzieci ? za pozno deko. trzeba było przed slubem mowic ze z lodami lipa z analem lipa a sex to raz na rok wtedy nie było by problemu a tu nagle po slubie lipa. to nie pasuje tamto nie pasuje.

Gość gość
18:07 ale wtedy musialabys iść do pracy, a następny byłby taki sam. Więc nie wiem nie wiem.

Gość gość
Jak żona nie zaspokaja męża to po co jest? Przepędzić i tyle. Baba z wozu koniom lżej. Każdą babę można zastąpić inną.

nastepny byłby gorszy, nie miał by skrupułów . mowił by utrzymuje ciebie cudze dzieciaki a ty co fochy jakies robisz. i by jebał ja bez mydłą w co chce i jak chce. normalnie wiem ze tak bedzie. a z minuta w ktorej sie wyprowadze z powodu jej oziebosci nie bedzie powrotu chocby nie wiem co.

Gość gość
wsadzanie wacka w o***t to nie seks, ani nawet zdrowe, ani nawet przyjemne. Po za tym faceci chcący ****ać kobietę w kakao to kryptogeje i p***y co nie potrafią byc normalnym gejem, ale zneca sie nad zona, ktora de fackto jest slabsza.

ok a takim razie czemu przed slubem dawała w kako ?

Gość gość
De fakto to kobiety akceptują anal i spuszczanie się do buzi. Tak już jest od dobrych 50 lat. W takich czasach żyjemy że nawet dziewice to zapalczywie praktykują. A jak któraś nie lubi to trzeba ją zbić po ryju za nieposłuszeństwo aż polubi to.

Gość gość
Autor tematu to tępy, prymitywny, niewykształcony buc (widać to choćby po sposobie pisania, te błędy...!:O), a przyklaskujący mu idioci to zakompleksieni onaniści, którzy cycki na żywo widzieli tylko dlatego, że krowy staników nie noszą. Won do stodoły, buraki niemyte, bo tak się nadajecie do seksu i w ogóle do bycia w związku, jak Arnold Boczek do "You Can Dance".