Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zannah

złote łóżko jaki kolor ścian?

Polecane posty

Gość Zannah

Witam, dostałam piękne metalowe łóżko w kolorze złota. Urządzam właśnie swoją pierwszą sypialnie w życiu i nie mam pojęcia jak pomalować ściany, dodam że zanim dostałam łóżko, ściany zostały potraktowane tynkiem strukturalnym. Mam wprowadzać się już niedługo i nie ma czasu na zdzieranie tynku. Dziękuję z góry za wszystkie rady :)

Gość gość
Witaj, mozna powiedziec ze złoty to kolor uniwersalny, ale jednak jesli to sypialnia polecam dwa kolory do połączenia, czerwień i krem. Idealnie komponuje sie : lody malaga i ogniste flamenco :)

Gość gość
Ja albo poszłabym w mega modny minimalizm i ściany pomalowała na biało, tak by łóżko było najmocniejszym akcentem w sypialni i stanowiło jej największą ozdobę albo poszła na całego i na jednej ścianie, najlepiej tej, która będzie stanowić zagłówek łóżka, położyła fototapetę. Wiem, że niektórym kojarzą się one z tandetą, ale teraz jest tyle wzorów, że łatwo wybrać coś naprawdę pięknego. Ja kładłam fototapetę w salonie. Zamawiałam na stronie Fabryka Tapet, oni mają chyba z milion wzorów, warto chociaż zajrzeć i przejrzeć nim odrzucisz taki pomysł :) PS. zazdroszczę łóżka w metalowej ramie, zawsze o takim marzyłam :)

Gość Zannah
Łóżko dostałam w spadku hihi, leżało u babci na strychu :) fototapeta odpada niestety bo jest tynk strukturalny a biel to chyba jak dzieci podrosną ;) ale dzięki za pomysł :) pomyślę o jakiś waniliach lub czerwieniach :)