Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewica

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, mialam dwoch chlopakow, ale z nimi nie spalam. I w zyciu nie zwiazalabym sie z facetem, dla ktorego najwazniejsze jest, zeby kobieta byla dziewica... Jestescie pomyleni. Tak samo jak dziewczyna wymagalaby prawiczka. Mam nadzieje, ze nigdy nie bedziecie w zwiazku, bo pewnie nic nie macie do zaoferowania poza prawictwem.

Gość gość
piertolisz 3 po 3 idz pod biedrone tam cie wezmie z pięciu i stracisz dziewictwo

Gość gość
Mialam wiele sposobnosci zeby je stracic, nie musze pod biedra :D a ciebie wypierdku, nawet dziffka nie obsluzy

Gość gość
mam też bogatą kolekcję kapsli z piw z biedronki w tym dwa unikaty! te dwa piwa kupiłem za swoje, piątaka na przystanku znalazłem raz :classic_cool:

Gość gość
Bo generalnie to ja moge być dziewicą do śmierci, ja wolę w dupkę i do buzi :)

Gość gość
gość dziś Podszyw... prawik idioto, może nie wiesz, ale błona ma mało do dziewictwa, sprawdź sobie definicję dziewictwa lepiej, dziecko.

Gość gość
gość dziś bo jesteś pustakiem i nie wiesz co to znaczy być dziewicą czystą do związku. Może nie rozumiesz, że co niektórzy mają zasady widzą w tym szacunek?

Gość gość
Zrobiłam już setki lodów i anali, ale jestem na tyle sprytna że w piczke jeszcze mi nie wsadził nikt więc teraz mogę zgrywać swietojebliwą dziewicę😴

Gość gość
Witaj autorki może z tobą uda mi się porozmówiąc. .też jestem dziewica z tym, że mam 20 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Bardzo mi z tym źle tzn nie jestem z tego dumna. ..czuję się wręcz gorsza moja siostra strasznie ola jako 17 latka i do dziś jest z tym chłopakiem a ma 25 lat. Mam wadę zgryzu i mam paranoje na jego punkcie choć tego podobno nie widać to ja źle się z tym czuje myślę, że to miało wpływ na moje zamknięcie się przed światem. .nie wiem co mam robić, czy pójść do lozka z pierwszym lepszym w którym się zwyczajnie zakochal czy czekać dłużej. Dodam tylko, że mam skłonniść do rozpamietywania i co rusz łapie mnie deprecha bo mam wrażenie że zmarnowałam swoją młodośc 16-20 lat nie miałam żadnych parnerównież ani nie uprawiala seksu choć bardzo tego pragnęłam i nie należę do spokojnych i skromnych dziewczyn moje libido zawsze było wysokie i mam wrażenie, że nie wykorzystałam swoich 5 minut. :(

Gość gość
gość dziś Dobrze powiedziane - niektórzy, reszta, to jednostki ostro zaburzone, ze skłonnościami psychopatycznymi i sadystycznymi.

Gość gość
i to właśnie to... posty takiego kretyna sprawiają, że dziewczyny się złoszczą, nabierają kompleksów i stają się niepewne siebie. autorko, bardzo dobrze, że rozumiesz, iż fetyszyści błony dziewiczej są nienormalni. znajdź właściwego chłopaka, zrób z nim to, kiedy poczujesz do niego pożądanie i naucz się cieszyć seksem bez oglądania się na nawiedzonych katolików.

Gość gość
A za 4 miesiące będę miała już 21 lat i nie wiem czy może warto zaryzykować i chociaż uprawiać anal albo sex oralny? Czy wtedy to nie umiesz stracenia dziewictwa w późniejszym okresie? W sensie , że to ja nie będzie takie pierwsze. .?

Gość gość
autorko nigdy nie doznasz miłości tylko każdy partner będzie cię widział jako obiekt do z********a

Gość gość
Bo chciałabym żeby ten pierwszy raz był wyjątkowy jak każdy chyba

Gość gość
gość dziś Wyjdź stąd pustaku tyle tłumaczę, że dziewictwo to szacunek do siebie rozumiesz? jak ty widzisz tylko błone to gratuluje tu chodzi o zasady że kobieta nie może być kolejną przechodzą a nie z 500x sypiać być w zwiazkach z każdym twierdząc że się szanuje.

Gość gość
dziewice już niemodne teraz w modzie zakonnice tylko takie są czyste i nieskalane, godne prawdziwego mężczyzny o sztywnym i twardym kręgosłupie moralnym

Gość gość
Myślę,że nie warto pchać się na siłę facetowi do łóżka. Sama mam 20 la . A oprocz krzywych zębów , mam problemy z kilogrammi, rozstepy i problemy z owłosienien.. Więc mam gorzej niż Ty.

Gość gość
gość dziś wyjątkowy to w nocy poślubnej

Gość gość
Bo nwm czy uprawiać sex anal by np albo ogólnie pieszczoty kurde....bo mnie ciągnie ale z drugiej strony te kilka miesięcy mogę wytrzymać i zrobic to na wiosnę wtedy na pewno będę lepiej wspominac

Gość gość
gość dziś Nie martw sie, 20 lat to jeszcze nie stara panna ;). Moja kuzynka pierwszego chlopaka miala dopiero w wieku 23 lat, dzis ma 28 i jest szczesliwa zona :) Nie jest powiedziane, ze jak ja mialam dwoch, to trzeci bedzie juz ten jedyny. Mozesz trafic na pierwszego tego wlasciwego. Na pewno nie rob tego z pierwszym lepszym. Poczekaj na prawdziwe uczucie i moment, kiedy bedziesz czula sie gotowa. Ja sie wlasnie gotowa nie czulam, nie wiem, moze ich nie kochalam naprawde. Ale nie warto robic tego przynajmniej pierwszy raz bez uczucia ;) a co do wady zgryzu, to jak Ci to przeszkadza, nie da rady zalozyc aparatu, bylas u ortodonty?

Gość gość
Albo stracę dziewictwo w lutym...czy to będzie jakaś różnica? Czy tylko lato i wiosna się kilo kojarzy?

Gość gość
Tak będę miała zakładany niedługo...mówisz, że poczekać. ..kurcze...a może powinnam więcej przebywać poza domem żeby kogoś poznać....ale 20 to fajny wiek idealny na stracenia dziewictwa :( i chciałbym jako 20latka trochę się tym serem nacieszyć a nie zrobić to kilka dni przed 21 urodzinami..poza tym chciałam też zaznać seksu z różnymi facetami ale to też jako 20latka..już mi głowa pęka od myślenia.

Gość gość
gość dziś Jasne, wszyscy wiemy, że nienawidzicie kobiet i chodzi wam o krew i patrzenie, jak kobieta cierpi.

Gość gość
Seksem* nie serem

Gość gość
to jaka jest ta definicja dziewictwa?

Gość gość
Up

Gość gość
Dziwi mnie tez, skad wy bedziecie wiedziec, ze kobieta jest dziewica, skoro rozdziewiczycie ja dopiero po slubie? A jak nawet okaze sie dziewica, to skad wiecie, ze nie miala praktyk oralnych np.? Bedziecie sledzic dokladnie jej przeszlosc i robic wywiad wsrod jej znajomych? :D A zalozylam temat, bo mnie smiesza zdewociali ludzie i to co najdziwniejsze mlodzi... Rozumiem, ze nie chcecie typu "puszczalskiej", ktora daje komu popadnie, bo taka ma sklonnosci do zdrad ;), ale jesli dziewczyna miala jednego partnera, ktory byl dluzszy czas jej chlopakiem, to jest juz nienormalne. Jestescie fanatykami. I zadna zdrowo myslaca dziewczyna nie bedzie sie z wami zadawac.

Gość gość
gość dziś Stan przed podjęciem stosunków seksualnych, ponadto dziewictwo jest biologiczne i mentalne.

Gość gość
gość dziś Ty jesteś nienormalna jak wiesz, że jak zaczniesz z jednym to skończysz na 50x następnych twierdząc jak się szanujesz!

Gość gość
Czy ja napisalam gdzies o 50?? A co jak kobieta wezmie rozwod albo maz jej umrze i ponownie wyjdzie za maz? Tez szmata? :D zalosny typku niechciany przez zadna kobiete