Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexandra09

Jak wygląda wasze życie?

Polecane posty

Pytanie z ciekawości;) Odnosi się do tego jak mieszkacie, sytuacji finansowej, relacji z innymi ludźmi, planami itd. No więc u mnie to wygląda tak: Mam rocznikowo 16 lat, myślę że nie mogę na nic narzekać bo myślę że żyję na poziomie - razem z rodzicami mamy ładne mieszkanie w wieżowcu na najlepszym osiedlu w mieście, posiadamy dodatkowo ładną działkę na której zawsze można się poopalać w lato lub rozłożyć basen;) Niestety mieszka z nami babcia na obecną chwilę ponieważ jest chora i trzeba jej pomóc. Mieszkam tu od dwóch lat bo wcześniej mieszkałam gdzie indziej. Dostaję wszystko co chcę od rodziców, gdy mama mówi w pracy swoim koleżankom to co dostaję mówią że żyję jak księżniczka;) miło się słucha takich rzeczy;) nasza sytuacja finansowa jest w miarę stabilna, poza tym babcia bardzo dużo nam pomaga, bo opłaca mieszkanie, prąd, światło, gaz...Mój tata zarabia prawie 3 tys. zł, a moja mama 1700/1800/1900 zł (różnie dostaje). Zarabiała kiedyś tyle ile mój tata, ale z zakładu w którym pracowała zwolnili wszystkich którzy tam pracowali. Mimo tego uważam że teraz i tak jest dobrze, dodatkowo moi rodzice mają kredyty i pożyczki , ale na szczęście niedługo się kończą więc jestem szczęśliwa bo będzie jeszcze więcej kasy;) Jestem szczęśliwą jedynaczką :* Obecnie jestem uczennicą klasy 3 gimnazjum. Potem wybieram się do liceum humanistycznego ponieważ chcę potem studiować prawo i zostać prawniczką :* I nie wiem czy mogę jeszcze tutaj coś dodać :P Pytanie oczywiście jest do osób w każdym wieku. Z przyjemnością poczytam wasze odpowiedzi :*

Gość gość
Co to za nowy projekt?

Gość gość
Ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić?

Ohoho ... grzeczniej bym prosiła;) A co cię tak zdenerwowało w tym temacie? Temat jak temat. Nie masz nic mądrego do powiedzenia - nie odpowiadaj. Z góry dziękuję;)

Nie masz nic madrego w glowie nie wchodz na internet. Jeszcze cos aleksandra czy wylaczysz w koncu ten internet szmato?

Gość gość
Idź do książek. Jutro szkoła.

Gość gość
Do domowego budżetu doliczyć jeszcze rentę babci.

Skoro masz 33 lata tak jak masz w nicku to gratuluje, brak słów mi na ciebie. Nie zamierzam z tobą prowadzić rozmów na poziomie przedszkola. Na tym zakończę te rozmowę. Powodzenia w życiu.

Gość gość
Barłoś ładniejszego zdjęcia w necie nie znalazles?

Gość gość
jezdem robotnikiem budowlanym mam 38 lat i szkołe skończyłem i pracujem jusz długo i mieszkam we swoim mieszkaniu i ****** sie bez chodzenia no chyba że maż na imie grzesiek antek czy inaczej po męsku to najpierw wole pochodzić poznać sie wziońć prezenty uciec i dopiero seks :)

Gość gość
I k***a nie wiem czy to prowokacja, czy ona tak serio :/ wiesz Aleksandra, swietnie ze masz co tylko chcesz i zyjesz na poziomie, podziekuj rodzicom. Wiekszosc z nas tutaj na kafeterii, ma troche gorzej ale tylko troszkę. Bo powiem Ci ze ja mam 20 lat, na wszystko musze zarobic sam, chodze do szkoly, jestem mega samotny a do tego miewam klopoty zdrowotne. Takze szanuj swoich rodzicow i docen ich (nie mowie ze tego nie robisz) :)

Hej u mnie się w 2015 roku pogorszyło, trochę wpadłam w długi i muszę je spłacić, ale mam nadzieję, że 2016 rok okaże się szczęśliwym rokiem. Mieszkam z bratem sama w mieszkaniu, mam kota i mam psa i pracuję. W tym roku muszę się przycisnąć do nauki by iść na studia rachunkowe, do tego język muszę podszkolić i w Marcu idę na prawo jazdy :) PS. Bolec ma z 21-24 lat i to jest troll nie przejmuj się nim.

Gość gość
alexandra09 ale ty nie jesteś nawet kobietą :o

Nie to nie jest prowokacja, pytanie jest jak najbardziej zadane na poważnie. Nie rozumiem nawet dlaczego tak wiele osób sądzi że to prowokacja;) Pytam serio.

Mysiasysia tak myślałam co do niego, ale spoko nie przejmuję się ludźmi na takim poziomie jak on :> Rozumiem, trzymam za ciebie kciuki i życzę powodzenia <3

Gość filipcio
Dobrze powiedziane, bolek :D

Gość gość
Alexandra wygladasz na milutkie dziewczynę. Popuścisz dziurki?;)

Gość gość
Sysia to Neptyk.

Gość gość
po pierwsze sekundo bo to barłoś, taki psychol i zbok po drugie primo tu większość takich no chyba że prawik, to tylko pijak koniobijca, po trzecie quatro pierwszy raz na kafe? po czwarte tercio jeśli dałaś orginalne zdjęcie to usuwaj jak najszybciej!

Gość gość
o cze prawik, pijewa?

Gość gość
Prawik musi się napocic zeby ogarnąć wszystkie projekty :D zdolna bestia!

Gość gość
życie z falszywymi d******i

Gość gość
bolec brawo k****a mysli ze jest do przodu juz po pierwszym poscie a tu takie klapki:D

Aleksandra widać,ze dostajesz co chcesz. W kwestii jedzenia rowniez. Nikt ci nie mowil,ze powinnas schudnac? Ile wazysz?