Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu miesiącach znajomości poszłyście z waszymi facetami do łóżka?

Polecane posty

Gość gość
Czyli wychodzi na to że szybko chodzicie do łóżka z facetami. A ja poszłam z facetem po 1,5 miesiąca, a znaliśmy się trochę dłużej bo poznaliśmy się na poratlu randkowym więc wymienialiśmy się mailami. I po seksie facet mnie olał pomimo że na każdej randce bardzo się starał i zabaiegał o mnie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć takie zachowanie u faceta? Ja teraz boję się zaufać facetom i pewnie kolejny facet będzie miał przerąbane i na pewno tak szybko nie pójdę już do łóżka.

Gość gosciowa666
Na 1 spotkaniu. I spotykamy sie nadal. Nie ma reguly, duzo zalezy od wieku partnerow. Umowmy sie, ludzie 30+ nie czekaja miesiacami..

Gość gość
gosciowa666 My tez po 30-tce i jakoś mnie olał jak zaliczył.

Gość gość
gosciowa666 A dodam że jakims ogierem w łózku nie był, raczej totalnie nieporadny i mało doświadczony więc na bzykacza to on mi nie pasuje. Dlatego nie wiem czemu mnie olał.

Gość gość
Z pierwszym po tygodniu, z drugim tez, z trzecim po dwoch, ale musialam sie nakombinowac, taka cicha woda, ale strasznie mnie krecil, jest teraz moim mezem, mamy dwojke dzieci, strasznie go kocham

Gość gość
Z pierwszym po 3 miesiącach, z drugim po ok miesiącu, podobnie jak z trzecim, a z czwartym po 3 tygodniach, jest moim mężem od 4 lat :)

Gość gość
Po dwóch latach :P i został moim mężem :)

Gość gość
pierwszy pol roku. Obecny moj maz po 2 tygodniach. Po co sie angazowac uczuciowo jak by sie okazala ze facet jest kiepski w lozku. na bank teraz jakbym musiala zmieniac to bym dlugo nie czekala juz.

Gość gość
W tym samym dniu kiedy go poznalam. To ja zaczelam pierwsza, bo mi sie bardzo spodobal. Jestesmy malzenstwem ponad 40 lat :-)

Gość gość
Znałam go od około roku a parą byliśmy pół roku.To był mój pierwszy.Został moim mężem.

Gość gość
około 2mce.

Gość gość
Ja idę do łozka z kazdym!

Gość gość
nie ma reguły na to, czy facet nie chce tylko wykorzystać... chyba że po prostu wcześniej powiesz mu, że ma się zadeklarować, czy to związek czy nie? ja wprost zapytałam chłopaka czy chce ze mną chodzić ;)

Gość gość
po dwoch miesiacach zwiazku, wczesniej znalam go jakies 2 lata :) moglo tez byc po miesiacu ale to by bylo za wczesnie, nie bylam gotowa - bylam dziewica :P po tym miesiacu pamietam jego na sobie, bardzo tego chcial a ja z zamknietymi oczami, w sumie mnie zamurowalo i nawet nie moglam powiedziec "nie" juz za chwile mialam powiedziec "ok" ale on na szczescie zszedl ze mnie :P teraz jestesmy po slubie 5 lat

Gość gość
Z jednym poszłam na 5tej randce i byliśmy ze sobą 1,5 roku-ja zerwałam. Z drugim po dwóch miesiącach i mnie olał zaraz po tym.

Gość gość
dziewczyny są łatwe:-)

Gość lawlieeet
Ja z moim Jonahem poszlam po poltora roku, jestem zbyt idealna, by isc za szybko do lozka, zbyt unikatowa, za to nie narzekalam, on byl doswiadczony, ja dziewica, w dodatku on ma cudny akcent i uwielbiam sluchac jka do mnie mowi! :D

Gość gość
Po dwóch dniach:) po miesiącu mieszkaliśmy razem. Kochamy się bardzo. Dodam że byłam dziewicą.

Gość gość
Ja z moim nie do łóżka ale w samochodzie na drugi dzień. W tym miesiącu obchodzimy 15-tą rocznicę ślubu.

Gość gość
Po 7 miesiącach bycia parą, po następnych 5 miesiącach byliśmy po ślubie.Rok po ślubie urodziłam syna, po następnych 4 latach drugiego i obecnie 21 lat w szczęśliwym małżeństwie.

Gość Rl
Po 3 godzinach i jestesmy 11 lat razem.

Gość gość
my po dwóch latach i mąż był moim jedynym partnerem w życiu, na andrzejkach podchmielony kolega meża powiedział mi ,ze wszyscy notabene żonaci koledzy zazdroszczą mojemu meżowi, że ma fajną i porządną zone :)

Gość gość
po 3 -4 miesiącach w wieku 16-17 lat byliśmy 2 lata następny po 1 miesiącu ale nie było to samo co przeżyłam z pierwszym wrólilismy do siebie z pierwszym partnerem po kilku miesiącach dziś kochające się małżeństwo trudno uwierzyć miałam 2 parterów seksualnych

Gość gość
Czytalm I oczom nie wierze prawie wszystkie jak poszly do lozka zyja teraz w szczesliwym malzenstwie

no co idą do łóżka i potem od razu facet jakis duren co nie chce mu sie szukac kolejnej bo to sporo czasu i duzy wydatek kupuje pierscionek i tak tworza kolejna polska katolicka rodzne a potem po 20 latach rozwód albo morderstwo albo nienawiść albo k****a potem na d***** jezdzi maz a babka sponsoruje mlodych i szukaja przyjemnosci w seksie. tak jest jak sie czuwa na scier.wo polskie glu.pie ku,.rw******.ne do piachu z wami!!