Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do facetów, czy stoi wam przez caly czas podczas sexu?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie? czy opada, a potem znowu staje? bo już nie wiem, czy mój problemy ze wzwodem? skoro podczas seksu czasami mięknie tak, że nie może mi włożyć. wtedy chwilę się nim zajmę i jest znowu duży.

Gość gość
non stop stoi tylko po viagrze

Gość gość
tak myslalam, ze zaden sie nie przyzna i zaden nie pomoze, szkoda

Gość o co sie rozchodzi
normalka, jak robi sie za długo to bywa.

Gość gość
Mi stoi już od samego początku pieszczot, aż do zakończenia stosunku, potem opada na jakiś czas, a parę minut później znów jest gotowy. Akurat u mnie nie trzeba wiele aby zesztywniał, bo łatwo mnie rozpalić :)

Gość gość
stoi na dąb :)

Gość gość
skoro podczas seksu czasami mięknie tak, że nie może mi włożyć x Jeśli dzieje się tak w trakcie 3-4 razu pod rząd, to nic dziwnego w tym nie ma, ale jeśli takie objawy są przy pierwszym razie, to albo facet ma problemy, albo się stresuje za bardzo, ewentualnie go nie kręcisz.

Gość o co sie rozchodzi
no, jak komuś cały czas dobrze stoi 2-3 godziny to pogratulować:) w każdym razie, nalezy przyjąć, że sie to zdrza i tyle, a w trakcie trzeba possać, albo zmienić pozę i powalić nieco ostrzej :)

Gość gość
Viegry nie ma potrzeby gdy ktoś żyje zdrowo i nie jada syfu. Mój facet ma stojącego nawet gdy jest po wtrysku jeszcze długi czas. Higiena intymna i dieta to podstawa zdrowia i dobrego seksu nie łażenie po lekarzach profilaktycznie i złapać jakiś syf w gabinecie! Ruch to zdrowie zwłaszcza w nieskażonych terenach czyste powietrze.

Gość gość
to już jestem zielona, jednym stoi, innym nie. opiszę dokładniej: zaczynamy, stoi sztywno ale jak tylko chce mi włożyć to klap :( jak mu się w końcu uda (co mnie wku...a! ale nic nie mówię) to już nie ma problemu, jedzie na sztywno do końca. tak jakby stresujący był dla niego sam moment włożenia, tylko dlaczego? nie używamy gumek, mam dobry poślizg. staż długi

Gość gość
Chyba się stresuje samym -wejściem.Nie wiem ale sądzę że to jakiś stres.Mi stoi od momentu mokrych pocałunków aż do końcu/ seks trwa koło 1 ,5 h.

Gość gość
a znacie sposób na odstresowanie? próbowałam po % i bez i wciąż tak samo.

Gość gość
Jak laska kręci faceta to stoi od początku do końca. Jak jest problem to coś nie gra, lepiej sobie fajna dupę kupić niż się męczyć. Ale czasem głupio odmówić bo z charakteru może być fajna. Ale za mało zboczona.

Gość gość
Jak ma nie stać jak stoi inaczej się nie da.

Gość gość
no to wsakuj na niego z zaskoczenia, na hura :P niech nie on wsadza, tylko ty właź :)

Gość gość
Mezowi stoi sztywny caly czas i malo wystrczy zeby taki sie zrobil. Wystrczy ze pokaze cycki czy cos w tym stylu nawet nie musze go specjalnie dotykac juz jest gotowy.

Gość gość
to mozesz mu robić kawały w towarzystwie i potem puszczać mu oczko jak będzie tak siedział z namiotem :)

Gość gość
Stoi cały czas do momentu orgazmu. Potem na jakiś czas opada, chyba, że akurat seks był niesamowity lub była dłuższa przerwa. Wtedy mogę zaczynać od razu kolejny stosunek. Kafemen@wp.pl