Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze bylo pewnie duzo pytan tego typu, ale jednak w zadnym nie bylo konkretnej odpowiedzi na moj 'problem'. wspolzylam z chlopakiem pierwszy raz, jednej nocy kochalismy sie dwa razy.. raz z prezerwatywa, drugi raz bez. za pierwszym razem doszedl, za drugim nie.. moze mam paranoje, bo dosyc pozno zdecydowalam sie na pierwsze wspolzycie, nie jestem jakąś 16latką, ale na nastepny dzien od wydarzenia wieczorem zaczely bolec mnie jajniki, wzielam apap i przeszlo. na drugi dzien wszystko okej, dwa dni od pierwszego razu doszlo do palcowki i 30min pozniej znowu zaczely mnie bolec, ale nie jakoś znacząco. Dodam, że okres mam bardzo nieregularny, powinnam dostac przed dniem, w ktorym byl pierwszy stosunek, ale nie dostalam i sie zdecydowalam.. wiem, ze moze sie rozregulowac przez to, ze pierwszy raz wspolzylam, towarzyszyl mi stres i tak dalej. śluz mam w niewielkich ilościach i jest bialej barwy. jestem troche zestresowana, jak myslicie? czekać do czasu kiedy bede mogla zrobic pierwszy test ,czy raczej nie ma się przejmować, że zostanę matką?

Gość bella   86
Chyba za 9 msc. będzie dzidziuś :-P

Gość gość
jednej nocy kochalismy sie dwa razy.. raz z prezerwatywa, drugi raz bez x To po uj była ta gumka za pierwszym razem? Czy wy naprawdę myślicie że jak facet w was nie dojdzie to ciąża wam nie grozi? Skąd bierze się taki ciemnogród w XXI wieku?

Gość gość
z ciemnogrodu :D

Gość gość
dziewczyna zapytala tylko czy jest sie czym martwic, a nie napisala nic, ze ciaza jej nie grozi ;) na moje bol jajnikow moze być spowodowany tym, że miesiączka się zbliza