Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety ktore na studiach maja sponsora nie zasluguja na szczesliwe malzenstwo

Polecane posty

Gość gość

bo nie szanuja same siebie, wiec dlaczego mialyby potem puscic w niepamiec te hanbiace czyny i byc szczesliwymi matkami i zonami u boku dobrego mezczyzny?

Gość gość
Takie zawsze najdą jelenia...

Gość gość
i jeszcze wmówią, że miały tylko jednego partnera :D

Gość gość
facet nie musi wiedziec

Gość gość
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Łatwo oceniać, myślę też że każdy przypadek takiej osoby jest inny i sytuacja w jakiej się znajdują. Po za tym co z mężczyznami którzy są takimi sponsorami ? Oni szukają rozrywki a takie kobiety może muszą walczyć o swoje życie. Są też pewnie takie które mają poprzewracane w głowie i są zwyczajnie zwykłymi materialistkami. Ludzie przestańcie oceniać. To nie jest miarą tego czy ktoś jest dobrym czy złym człowiekiem. Kto bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Jednak takie zachowania wykazują niskie poczucie włąsnej wartości u mężczyzn którzy są sponsorami również.

Gość gość
23:12 jest cos takiego jak przyzwoitosc sprawdz w slowniku znaczenie tego wyrazu

Gość gość
moze i nie zasluguja, ale maja szczesliwe malzenstwo, sa szczesliwymi matkami i zyja sobie w spokoju i dostatku :)

Gość gość
Niskim poczuciem własnej wartości wykazują się również osoby które oceniają innych jak np. tutaj na takim forum ;) Krytykowanie i ocenianie innych ludzi i ich życia oraz prorokowanie że ktoś nie zasługuję na coś ( jesteś Bogiem że tak piszesz ?) to słabe zagrania. Bo ktoś jest gorszy ode mnie, bo zachowuję się tak i tak i nie zasługuję...a ja jestem taki fajny bo są ludzie co nie zasługują...Chociaż pewnie sam, mało w życiu przeżyłem albo mam poczucie że nie zasługuję.

Gość gość
Niskim poczuciem własnej wartości wykazują się również osoby które oceniają innych jak np. tutaj na takim forum ;) Krytykowanie i ocenianie innych ludzi i ich życia oraz prorokowanie, że ktoś nie zasługuję na coś ( jesteś Bogiem że tak piszesz ?) to słabe zagrania. Bo ktoś jest gorszy ode mnie, bo zachowuję się tak i tak i nie zasługuję...a ja jestem taki fajny, bo są ludzie co nie zasługują...Chociaż pewnie sam, mało w życiu przeżyłem albo mam takie przekonanie że nie zasługuję.

Gość gość
Hehe a co w tym dobrego, ze łaska ma kurtkę po siostrze, chodzi w adidasach i ma jedna pomadkę? :D przyzwoitość? Haha wyśmiewacie takie laski, lubicie te zrobione i super zadbane, modne. coś za coś ;)

Gość gość
Powyżej - dokładnie

Gość gość
Sama kiedyś to potępiałam a teraz sama mam jakby to ująć - sponsora. Jest bardzo atrakcyjny, ale starszy ode mnie 17 lat. Wygląda jakby był zaledwie kilka lat ode mnie starszy. Jest samotny i w sumie nie wyobrażam sobie kobiety w jego wieku z nim. To moze byc jeden z powodow jego samotnosci. Z niewiadomych przyczyn uwielbiamy spedzac ze soba weekendy jak para a w tygodniu wracac do szarego zycia i niestety wiem, że nigdy ze sobą nie będziemy. Spotykamy się w jego apartamencie, żeby razem zjeść, pogadać i się poseksić. W lozku jest boski i mnie kreci. On wie, że mi się nie przelewa i że oprócz wspaniałego seksu nic od niego nie chce, ale na siłe wciska mi prezenty. Można powiedzieć, że to mój kochanek - sponsor. Pewnie niejedna posiadajaca starego dziada z ogloszenia by mnie zabila by wskoczyć na moje miejsce. Naprawdę na kochanego człowieka trafiłam, chyba jedyne jakieś szczescie w moim życiu

Gość gość
Jak sponsor to taki bez żony. Dużo tych pracoholików biznesiaków żyje w samotności i nie szukają stałego związku tylko związku atrapy - wynajmują mieszkania, umawiają się z dziewczynami, że np w piatek wracają i my byc kolacja, serial, rozmowa, seksik.