Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wspolzyjac co drugi dzien jest duza szansa na zajscie w ciaze?

Polecane posty

Gość gość

Albo nawet codziennie? Mam bardzo nieregularne cykle i nie wiem, kiedy sa dni plodne. Ale jak bedzie seks codziennie, oprocz oczywiscie dni miesiaczki, to chyba jest najwieksza szansa.

Gość gość
Prezerwatywa lekarstwem na każde Twoje problemy i troski :)

Gość gość
Autorka chyba chce zajść w ciążę, więc prezerwatywa raczej nie dla niej. Szansa jest duża, jeśli współżyjecie co 2-3 dni, o ile masz owulację. Ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza, żeby najpierw wyregulować cykle. Może masz jakieś zaburzenia hormonalne. Jeśli tak, to nie wiadomo, czy łatwo będzie Ci zajść i utrzymać ciążę. Możesz też użyć testów owulacyjnych.

Gość gość
Autorko jak robiliśmy pierwsze dziecko to postanowiłam, że nie będę szaleć z testami owulacyjnymi, tempkami i innymi pierdołami. Pozwoliliśmy sobie na totalny luz w sypialni i kochaliśmy się co najmniej raz dziennie. Po miesiącu byłam w ciąży. A dodam, że nie byliśmy najmłodsi bo mieliśmy 31 i 36 lat. Drugie zrobilismy tak samo. Tyle, że ja miałam 34 a mąż 39.

Gość gość
U mnie przy jednym i drugim zaszłam jak seks był codziennie. Jak kochalismy się co dwa dni czy co ile nam się chciało to nie wychodziło.

Gość gość
a mi ginekolog wlasnie kazala wspolzyc co dwa dni gdy nie bylo efektow po 6 miesiacach! Wtedy chyba jest duzo wiecej plemnikow, moze są dojrzelsze? nie wiem te co zaszly za 1 razem w ogole sie nie powinny odzywac