Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż nie ma przyjemności z seksu ze mną.

Polecane posty

Gość gość

Mówi że ma bardzo słabe orgazmy, przez co stracił ochotę na seks. Stało sie to po zabiegu. Ponad rok temu miał założony cewnik ponieważ miał kamienice nerkową. Czy ktoś z was miał podobny problem? Nie wiem już co robić.

Gość gość
Miałam podobny problem. Zostawiłam tego nieudacznika i tobie też to radzę. Mój eks miał w penisie jakieś zrosty czy cuś po cewniku i nie chciał się leczyć.

Gość gość
Ale ja nie chce go zostawiać. Chce mu jakoś pomóc ale za cholere nie wiem jak. W sumie to chce pomóc jemu i sobie bo 15 minutowy seks ( łącznie z grą wstepną) raz w tygodniu to dla mnie katorga.

Gość gość
Właściwie to nie wiem co ci poradzić. Ja rozeszłam się ze swoim mężem bo przestał mnie zadowalać w łóżku. Napisałaś że rok temu miał cewnik. Od roku wasze życie intymne to 15 minut seksu?

Gość gość
Wstyd się przyznać ale tak. Nasze życie intymne powoli obumiera. Zawsze to ja zaczynam bo on nie chce.

Gość gość
Dlaczego wam durnym babom tylko d*****nie w głowie. Ja p*****le facet ma problem a baba go zostawia. Jesteście żałosne. Jak wam mało to zapraszam na wylotówkę do jakiegoś dużego miasta zawsze znajdziecie jakiegoś gorącego tirowca.

Gość gość
Prosze mnie nie obrażać. Według ciebie gościu z 14.13 miałam spędzić reszte życia z facetem który nie jest w stanie mnie zadowolić. Skoro faceci wymagają od kobiet gotowości do seksu w każdej sytuacji to kobieta nie może tego wymagać. Potwornie szowinistyczne podejście.

Gość gość
Prubowałam go nakłonić na wizytę chociażby u lekarza rodzinnego ale on powiedział że nie będzie się ośmieszał.

Gość gość
probowalam jak juz matole:Dmoze nie ma z toba tylko i stad wymowki:D

Gość gość
Może i szowinistyczne ale prawdziwe. Wam ciągle jest mało. A to wypłata za niska a to seksu za mało i za krótko. To czego wy do k***y nędzy chcecie. Boga seksu z wypchanym portfelem i platynową kartą kredytową!

Gość gość
O matko głupi błąd ortograficzny a wy już nakręcacie aferę. A głupie teksty o tym że mąż mnie zdradza zostaw gościu lepiej dla siebie.

Gość gość
Zastanawiałam się nad tabletkami. A te tabletki o których mówileś gosciu pomagają przy słabym orgazimie?